Fifty Scents

…och så över till ett helt annat julklappstips

Här är förresten ett annat julklappstips. Egentligen är boken jag skrivit inte ute förrän 14 februari (alla hjärtans dag!) men är man alert kan man förbeställa här, typ nu, via bokförlaget och få den innan jul.

Etiketter None

2 kommentarer till “…och så över till ett helt annat julklappstips”

 1. Linnea
  on Dec 12th, 2012
  @ 7:50 pm

  Hej Caroline!

  Först av allt: tack för en superfin skönhetsblogg. Jag kan ibland tycka det känns lite pinigt att liksom vara intresserad av smink, parfym och crémer. Men! så hittade jag din blogg och då förvandlades det som först var en utseendefixerad tjejgrej och ett icke-intresse till en engagerande hobby. Tack!

  Sen till nästa:
  Jag vill köpa en doft till min man. Jag (och han) tycker alla så kallade killparfymer ofta har en sorts trist generisk sportdoft och det är ju inte det man är ute efter. Jag vill köpa en doft som får honom att känna sig sexig och lite exotisk utan att vara för kryddig. Jag gillar Fahrenheit men den har han redan. En annan jag gärna hade köpt är Byredos Tailor’s Cotton men den verkar inte tillverkas längre. Jag har letat lite bland tjejdofter men har inte hittat något med rätt touch.
  Har du något tips?

 2. Caroline Hainer
  on Dec 13th, 2012
  @ 3:16 pm

  Tack!

  Spontant tänker jag på YSL La Nuit de L’Homme som har en mjuk och fin kryddblandning. Om du inte räds flaskan och namnet som oturligt nog innehåller ordet “Sport” så rekommenderar jag också Lanvin Homme Sport. Hur känns de?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen