Fifty Scents

Löpbandstestat!

Jag har ju kört någon helt galen löpargrej under hösten och sprungit fem dagar i veckan. En halvmil varje gång vilket för den stora, springande massan såklart är ganska lite.
Men min filosofi har varit att hellre springa ofta än långt. Men i onsdags sprang jag faktiskt en hel mil vilket för mig är rekord. Jag liksom bara fortsatte springa och när räknaren klockade in på 10 km kände jag mig fantastisk. Jag var inte ens särskilt andfådd bara lite mör. Däremot var jag genomsvettig som jag alltid är när jag tränar. Jag är verkligen en av de där människorna som får ett blött V på ryggen.
Ibland händer det att jag kommer till gymmet med makeup på mig. Det kan ju slumpa sig så. Och då är det några produkter som imponerat mig sjukt hårt genom att sitta kvar även efter rundan på löpbandet, svettbonanzan och allt som sker därefter med pulsdunkande stretching eller kanske några armhävningar.
Mitt första löpbandsformade pris i kategorin Pålitlig Mascara Under Extrema Förhållanden går till vattenfasta Chanel Sublime (ca 330 kr) som seglat upp som en klar, nästan självklar favorit. Helt imponerad av denna mascara, vore det en person skulle jag ha sådan respekt att jag inte skulle våga se henne i ögonen. inte bara lättapplicerad utan smular minimalt, kladdar minimalt men framför allt – sitter igenom alla former av prövningar. Som löpbandet och helgens Londonresa som var full av snö, regn och snöregn. Sublime gjorde jobbet helt galant. Hedersomnämnande också till Benefits They’re real som jag vet att jag nämnt flera gånger förut.
Bobbi Browns tunna, fina eyelinerpenna satt också tappert trots att regnet piskade mot ansiktet. Satt också kvar efter över en timme (!) på löpbandet utan att ha smetat ut sig någonstans alls. Detsamma gäller hennes vattenfasta kajalpenna. Och slutligen – Diors ögonskuggor. Endast marginellt fuktiga efter att jag upprepade gånger behövt torka ansiktet där under springturen. Damn alltså! Bra grejor!

Etiketter: , , , , , , ,

9 kommentarer till “Löpbandstestat!”

 1. Emmie
  on Jan 21st, 2013
  @ 12:28 pm

  Är Chanels mascara vattenfast? Jag har alltid använt mig av Lancomes olika vattenfasta mascaror (med helt raka, nästan nedåtböjda fransar, så är en fransböjare och en vattenfast mascara mina bästa vänner!), men tycker dom har en benägenhet att klumpa sig och skulle gärna testa nåt nytt. Jag tränar aikido 3-4 ggr i veckan och behöver något som stannar på plats.

 2. Caroline Hainer
  on Jan 21st, 2013
  @ 1:27 pm

  Den är vattenfast! Rekommenderas å det starkaste:
  http://www.chanel.com/en_SG/fragrance-beauty/Makeup-Mascara-SUBLIME-DE-CHANEL-WATERPROOF-108258

  PS. Gillar också Lancôme särskilt klassiska Hypnôse och nya Doll Eyes. Men kan också uppleva viss smulig klumpighet, mascaran torkar snabbt. Även om mycket annat med dem är bra.

 3. Charles
  on Jan 21st, 2013
  @ 4:17 pm

  Hej Caroline. En konstig fråga i en skönhetsblogg men skulle vara kul att höra en kritisk åsikt om ett eget intresse. Behöver vi verkligen hudvårdsprodukter? Varför tar vi för givet att man behöver det? Ansiktet kan väl ta hand om sig själv? Jag har alltid antagit att man behöver produkter men efter att ha slutat använda något och rengör ansiktet bara med vatten har min hy klarat sig ganska bra (detta alltså under vinter). Jag har flera vänner och familjemedlemmar som aldrig använt några som helst produkter och förespråkar bara vatten deras ansikten är släta och rena. Motsägelsefullt nog är de i min krets som har flest produkter också de som har mest hudvårdsproblem. Kanske hade de problem redan innan eller kanske använder de fel produkter, men det är en observation jag gjort. Vad säger du?

 4. Idaabra
  on Jan 21st, 2013
  @ 6:36 pm

  Alltså bästa inlägget! I love you!

 5. Sofie
  on Jan 21st, 2013
  @ 9:02 pm

  Hej fifty! Har en doftrelaterad fråga till dig: är nästintill överdrivet kär i 4711, den gamla godingen. Problemet är bara att den inte sitter så länge och jag är på jakt efter någon liknande doft, har du något förslag?

 6. Annika
  on Jan 22nd, 2013
  @ 4:58 pm

  Kära Bullen (eller ja, Karoline): Är jag konstig som inte sminkar av mig innan jag gymmar? Jag brukar träna direkt efter jobbet och då tja…då går man ju mest dit direkt. Finns det folk som sminkar av sig innan?
  Nu har jag sällan på mig mer än concealer+mascara+läppstift (och evt rouge), men … ändå?

 7. Annika
  on Jan 22nd, 2013
  @ 4:59 pm

  Gah! Med C! Caroline! *går och ställer mig i ett hörn och skäms*

 8. Caroline
  on Jan 22nd, 2013
  @ 6:42 pm

  Kan man “bygga” med denna mascara? Har Doll Eyes och tycker den är bra men är ute efter något bättre 🙂

 9. Karin
  on Jan 28th, 2013
  @ 4:57 pm

  Hej Caroline! Jag kan i princip inte ha någon eyeliner utan att den ramlar av på vägen till jobbet till och med. Helt hopplöst. Men, Bobbi Brown gav mig lite hopp igen, vad heter eyelinern exakt?

  Tack!!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen