Fifty Scents

Vackra, vackra dagar

Veckorna nu alltså. Två veckor kvar tills min bok kommer ut. Igår åkte jag fram och tillbaka till Malmö över dagen och gjorde/gav två intervjuer. Tåget gick sex på morgonen. Jag kan inte nog prisa Chanels vattenfasta mascara och Bobbi Browns Ink Liner (som jag till min fasa ser tagits bort ur sortimentet! Måste såklart återkomma med uppdatering om likvärdig snarast!) som höll hela dagen. Hjälteprodukter!

Efter den typen av dagar kör jag ansiktsscrub och sedan massivt med fukt innan sängdags. Det enda som hjälper.

Frågan om fuktkräm är en ständigt återkommande och jag önskar att jag hade liksom en enda superprodukt att rekommendera där. Men det är så olika för olika behov, olika tillfällen och allt det där. Men en bra, prisvärd kräm som jag tycker alla ska hålla utkik efter är fuktkrämen som Recipe for Men ger ut i samarbete med Apoteket. Hela den serien heter c/o Recipe for Men och består av tio hudvårdsprodukter. Riktat till män då, givetvis, men det finns ingen anledning för kvinnor att ignorera produkterna därför. Tvärtom, svenska Recipe for Men är i det närmaste unisex skulle jag säga. De har förresten en av de bästa deodoranterna jag vet i sitt sortiment. Effektiv, dryg, snabbtorkande och i stort sett totalt doftfri.

Multi-Function Moisturizer, som alltså kommer säljas på Apoteket från och med mitten av februari är en lätt fuktkräm med aloe vera (mjukgörande, fuktgivande), allantoin (lugnande) och e-vitamin (fuktbevarande, antioxidant). Gör jobbet och gör det snabbt. Kostar 149 kr.
Inget krångel.
Heja.

 

Etiketter: , , ,

3 kommentarer till “Vackra, vackra dagar”

 1. m
  on Jan 30th, 2013
  @ 9:15 am

  Hej! På tal om det här med fuktkrämer. Jag har alltid upplevt min hy som fet/oljig/glansig. Att stryka på ett lager fuktkräm gör saken bara ännu värre, oavsätt hur mycket jag försöker massera in det i huden. (Jag har provat det mesta känns det som, budgetkrämer och de något dyrare som clarins och vichy) Så jag kan aldrig ha fuktkräm under min sminkbas om jag inte vill se ut som ett smörpaket resten av dagen. Nu använder jag en superåterfuktande kräm på natten. Är det dumt tror du?

 2. kattis
  on Jan 30th, 2013
  @ 11:32 am

  Andra bra fuktkrämer med bara fukt (och inga andra “aktiva” ingredienser) är La Roshe-Posays fuktkrämer. Finns för torr och kombinationshy, finns för mycket känslig hy etc. Har man kört för mycket med AHA-syror i kombination med kall väderlek och torr inomhusluft, låt huden vila med ren och skär fuktkräm. Som t.ex. nu nämnda. Finns numera på svenska apotek. Runt 170 kr.

 3. martina
  on Mar 4th, 2013
  @ 6:09 pm

  hej! Jag vann din bok i julas och läste snabbt ut den. Mycket bra och underhållande bok med hög igenkänningsfaktor. tack 🙂

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen