Fifty Scents

Shiseido-alert!

Åhléns City säljer ut alla sina Shiseido-produkter till halva priset! Passa på att handla en Benefiance Extra Creamy Cleansing foam till bra pris. Säljs i vanliga fall för närmare fem hundra.

Utförsäljningen pågår under mars. Start idag!

Etiketter None

2 kommentarer till “Shiseido-alert!”

 1. Karin Enqvist
  on Mar 2nd, 2013
  @ 11:32 am

  Oo, jag behöver hjälp! Jag söker efter ett rouge i samma nyans som Benefits Coralista. Jag älskar mitt Coralista men det skulle vara roligt med lite omväxling eftersom jag kört med samma i flera år nu. För att ge dig en bild av vem jag är så är The Balms Hot Mama en annan favorit.

 2. Stringhyllan
  on Mar 5th, 2013
  @ 11:15 pm

  Karin: Prova MACs Dainty eller Rimmels Pink sorbet. De är väldigt lika i alla fall.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen