Fifty Scents

Öppenhjärtligt med Fifty

Caroline12

Nu finns det en intervju med mig här om skönhet. Fina bilder också.

Etiketter None

3 kommentarer till “Öppenhjärtligt med Fifty”

 1. jess
  on Aug 23rd, 2013
  @ 9:54 am

  Är du 36 år, du skulle kunna vara tio år yngre! Känner att jag genast måste lära mig mer om hudvård…

 2. Annika
  on Aug 24th, 2013
  @ 10:30 am

  Har du koll på det här med produkter för atopisk hy, möjligtvis?
  Jag har (antagligen pga nån kombination av stress och hormoner) för första gången i livet fått eksem i ansiktet så jag ser helt maläten ut. Inte sådär rött, inte så det kliar, “bara” så det flagar och inte går att sminka på. Jag har alltid haft torr hy, men verkligen inte på den här nivån – torrfläckar på vintern har dessutom alltid försvunnit till våren. Så inte nu längre.

  Läkaren sa åt mig att använda kortisonkräm, vilket inte fungerar – min ansiktskräm från Kiehl’s (ultra facial moisturizer) fungerar precis lika bra (om inte bättre) för att få bort de torra områdena, i alla fall delar av dagen (så funkar kortisonet med). Problemet är bara att Kiehl’s-krämen är för kraftig för resten av ansiktet (normalt hade jag haft den som vinterkräm)! Jag får liksom…inte plitor, men hyn blir ojämn. Inte snyggt. Det är svårt att punktbehandla de flagiga områdena också. Även om de oftast dyker upp på hakan/kring munnen kommer det ibland på kinderna med, i tinningarna, och har en tendens att spridas/flytta på sig.

  Det känns som att det inte finns mkt inom läkarvetenskapen för atopisk hy, så…hjälp?
  (det är “tyvärr” inte svamp, det hade gjort livet enklare)

 3. en annan atopiker
  on Aug 26th, 2013
  @ 12:08 pm

  en enkel grej som kan lindra (och omöjligen förvärra) är att sova på extra mjukt örngott, t.ex. av siden, och torka ansiktet med mikrofiberhandduk/annan väldigt mjuk handduk efter tvätt (som läkaren säkert redan sagt att du ska vara försiktig med). det botar inte grundproblemet, men kan hjälpa till att lugna huden lite.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen