Fifty Scents

Markant

17825995-origpic-8e3bb2_jpg_0_0_100_100_300_300_75…och så en liten blänkare om nagelbandsolja. Det är en ypperlig sak och gör stor skillnad. Alla Fifty-läsare vet att jag är ett stort fan av oljor och ger dem min fulla respekt. Men nackdelen med dem är i många fall densamma som fördelen: de är kladdiga. Scratch Nails har en smidig variant av deras Nail Food-blandning (ren olja, mestadels jungfruolja från sesamfrön) i pennform. Enkel att använda, lätt att stryka på och den gör skillnad.

Scratch Nails, Nail Food Pen. Ca 150 kr.

Etiketter None

5 kommentarer till “Markant”

 1. Therese
  on Sep 4th, 2013
  @ 11:30 am

  Men NÄR använder man nagelolja? Jag har aldrig fattat. Ska naglarna vara omålade? Enda gången mina naglar är det är när jag gör om lacket på dem, och då vill jag ju inte olja ner dem, för då ska de ju strax målas igen. Kan man måla nagellack på oljade naglar? (Det känns instinktivt som en dålig idé.) Eller funkar det att liksom olja lite på nagelbanden fast naglarna är målade?

 2. Chatrin
  on Sep 4th, 2013
  @ 12:14 pm

  Jag skulle vilja köpa en sån där penna som man själv kan fylla på med olja!

  (Therese: Bra oljor, tex sesamolja, går genom nagellack så det kan man ta på när som helst)

 3. Caroline
  on Sep 4th, 2013
  @ 1:44 pm

  Hur tossigt det är låter med kombon olja + nagellack så är den faktiskt sann. Ta på oljan innan du målar, eller ta på den när du sitter hemma framför teven och kan massera lite. Ta på den efter du tagit bort nagellacket och låt den hjälpa dig lite om och innan du fixar till nagelbanden med en nagelbandspinne eller nagelbandsklippare.

 4. Mia
  on Sep 5th, 2013
  @ 10:35 pm

  Hej Caroline! Tack för en underbar blogg! Jag har en fråga; i somras fick jag en rosengeranium av min mamma, och jag älskar dess doft! Finns det någon parfym som doftar rosengeranium? Jag älskar blommiga parfymer, men är inte särskilt kunnig. Keep up the good work!

 5. Edith
  on Sep 10th, 2013
  @ 2:55 pm

  aaah shit varför har ingen berättat om den här tidigare?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen