Fifty Scents

En kärleksförklaring

CHANEL~1
Har jag skrivit om Chanels krämrouge Le Blush créme de Chanel förut? Kanske, det spelar ingen roll. Jag skriver om det i alla fall eftersom den är en i stort sett fulländad produkt, i synnerhet nyansen 62 Présage. En korallig orange nyans som ser ut som en nyponros när den ligger i hylsan men som en månad på Barbados med enbart solmogen frukt och näringsrik kost när den hamnar på kinden. Jag kan inte tänka mig att jag skulle kunna bli förälskad i något annat krämrouge efter detta möte. Nothing compares to you, Chanel Le Blush Créme.
Konsistensen är mjuk, resultatet blir – tro det eller ej – matt. Satin snarare än siden, om man säger så. Den som är lycklig nog att ha fräknar (ge dem till mig!) kommer att kunna se dem under detta naturliga lager. Ni fattar? Applicera med fingrarna på kindbenen för fina, glada äppelkinder. Och det menar jag som en bra grej.

Kostar jobbiga 365 kr men verkar finnas på en slags rea här för 315.

Etiketter None

5 kommentarer till “En kärleksförklaring”

 1. jessica
  on Sep 7th, 2013
  @ 4:29 pm

  Ser den lika fin ut på kinden för oss som INTE är speciellt vita eller har fräknor? Utan är lite mer åt olivfärgade hållet? Tacksam för svar pga blev otroligt sugen på att köpa mig ett fint rouge som piffar upp nu till hösten!

 2. Lotta
  on Sep 7th, 2013
  @ 10:30 pm

  …och jag undrar hur nyansen passar en som normalt håller sig till en mer neutral färgskala!? Shoppingbegäret blev helt plötsligt väldigt starkt. De andra färgerna ser också fina ut.

 3. Malin
  on Sep 8th, 2013
  @ 2:51 pm

  Jag älskar dofter + din blogg = win-win! Vill gärna se mer av intervjuer med intressanta kända och okända parfymbärare. Vilka bra parfymsidor/nätbutiker som man bla. kan beställa prover från?

  Undrar också om du vet någon parfym som doftar mjukt, lent, sensuellt, ungefär som solvarm hud, varm skir doft av hudnära karaktär. Den får gärna vara syrligt frisk och/eller mystisk men inte för stark, ja jag vet inte var jag ska börja leta.

 4. Sofia Stenseth
  on Sep 12th, 2013
  @ 1:24 pm

  Alltså. DET bästa rouget någonsin. Jag har aldrig haft ett bättre rouge. Just nu bygger jag hela min makeup kring detta rouge. ROUGE!

 5. Gabriella
  on Sep 16th, 2013
  @ 1:58 pm

  Måste bara tacka för en enormt träffsäker, inspirerande och underhållande blogg! Jag älskar att gå in här med jämna mellanrum och se om du skrivit något nytt. Som en sann doft-junkie har jag flera gånger följt dina tips, och aldrig blivit besviken. Keep up the good work!! 🙂

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen