Fifty Scents

Några enkla sanningar vi tenderar att glömma

chanel
1. Oljetricket
Olja är bra för nagelbanden. Smörj regelbundet. Innan du klipper dem, om du sysslar med sånt, eller medan du kollar på tv. Glöm inte tånaglarna också. Det gör skillnad.

2. Spegeltricket
Lägg fickspegeln på bordet när du applicerar mascara. Minskar risken för kladd på ögonlocken med ca 95,8%

3. Kajaltricket
Tycker du att det är svårt att få till eyelinern? Gör en eyelinjer med kajal först, det är mycket lättare, och kör själva eyelinern ovanpå. Ingen kommer att märka din lilla genväg.

4. Concealertricket
En flytande concealer som också har lätt skimmereffekt (tänk Touche Èclat) dubblar också som konturskapare. Kör den inte bara under ögonen utan under ögonbrynen och längs med näsryggen.

5. Sköljmedeltricket
Lite trött på din parfym men vill ändå inte slänga den? Eller gillar du din signaturdoft så mycket att du vill ha den omkring dig jämt? Köp oparfymerat sköljmedel och parfymera den själv. Vissa pratar också om att spraya glödlamporna hemma så att värmen från dem, när de tänds, sprider doften i rummet. Nja, i måttlig mängd i så fall säger jag men tanken har onekligen någonting innovativt glammigt över sig.

Etiketter None

2 kommentarer till “Några enkla sanningar vi tenderar att glömma”

 1. Gabriella
  on Sep 20th, 2013
  @ 1:57 pm

  Älska sköljmedeltricket!! Att jag inte tänkt på det innan… Tack återigen för supertips!

 2. m
  on Sep 20th, 2013
  @ 7:48 pm

  Älskar dina matnyttiga tips! Jag är de 4,2% som inte lyckas med fickspegel-på-bordettricket. Alltid mascara på ögonlocket

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen