Fifty Scents

Resplaner

ultra_sensitive_shaving_foam

När vi ändå är inne på lovebombing och smarta knep gillar jag att Recipe for men har raklödder i resestorlek om 100 ml, alltså precis så mycket som man får ta med sig ombord på planet. Visst finns mindre reseförpackningar med raklödder, men för en resa som är lite längre än en weekend kan detta vara precis vad som behövs. Har hamnat under min radar eftersom jag ska resa bort och vara i LA under hela oktober. Jag åker ju dit med jämna mellanrum, försöker att vara där två gånger om året i alla fall. Och man samlar på sig diverse reseknep under åren. Som att ha med sig wet wipes på långflygningar, för både hand, ansikte och under armarna. Aldrig glömma att packa ned en säkerhetsnål (alltså, alla de saker man kan lösa med en säkerhetsnål!) och i mesta möjliga mån försöka att inte förakta stödstrumpor.

Recpie for Men, Shaving foam 100 ml kostar 99kr på NK och grooming.se

Etiketter None

2 kommentarer till “Resplaner”

 1. Ella
  on Sep 22nd, 2013
  @ 4:24 pm

  Hej! Jag vill annars tipsa om att det fungerar fantastiskt bra att använda hårbalsam som rakcreme istället för raklödder. Det funkar lika bra på resan som hemma och är budgetvänligt eftersom billiga hårbalsam funkar lika bra som dyra.

 2. Lena
  on Sep 22nd, 2013
  @ 7:59 pm

  Vad använder du för wipes under armarna?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen