Fifty Scents

I Alexas spår

EyekoEyelinersNär Alexa Chung omfamnar Eyekos eyeliner måste man givetvis prova. Nu får väl Alexa bra betalt för att gilla just Eyeko men hon är trots allt en av de största eyelinerdrottningar vi har här i välden så jag ger givetvis Eyeko en chans. Och sammanfattningsvis säger jag att den glider på som en dröm, det känns som att arbeta med en fjäderpenna, men den sitter inte lika fast som till exempel Dior Art Pen.

Okej, pros and cons då?

PROS
Relativt billig. Kostar 119 kr på Kicks.
Fantastisk fin liten pensel, som att måla med en tunn, tunn tuschpenna.
Bra svart pigment

CONS
Sitter ju tyvärr inte så bra som man skulle kunna önska. Detta kan kringgås i viss mån, med en grund av i första hand krämskugga och sedan ett lager puderskugga. Men vi är inte alla som har tiden, lusten och orken. Men för dig som inte har särskilt oljiga ögonlock alls funkar det nog led lite puder bara.

Etiketter: , ,

2 kommentarer till “I Alexas spår”

 1. Ulla-Marie
  on Nov 6th, 2013
  @ 4:16 pm

  Tips som ingen har bett om: Jag duttar på mascara på ögonlocket … med varierat resultat.

 2. Julia
  on Nov 24th, 2013
  @ 10:58 pm

  Tips på min favvo eyeliner: H&M:s egna penna. Den sitter där den ska och lämnar ingen skugga ovanför när man blundar. Varken matt eller glansig och är väldigt enkel att jobba med. TOP NOTCH!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen