Fifty Scents

In i december

BABOR_Adventskalender_2013[1] open
Vi närmar oss december (och min födelsedag – här ska planeras!). Jag passar på att tipsa om en rolig grej, nämligen salongsmärket Babors adventskalender. Den innehåller olika “fluids”, lite kollagen-boosters, lite peeling och annat och tanken är alltså att man öppnar en lucka varje dag så att man blir toppfräsch till julafton.

Pris: 795 kr

Etiketter: ,

5 kommentarer till “In i december”

 1. Fuzzy
  on Nov 24th, 2013
  @ 11:11 am

  Dear Fifty, jag har börjat luska efter en ny parfym till min storebror. Kanske kan du ger tips!? Förra julen fick han Dior Homme, han älskar den men har tröttnat på att dofta så året om… Han behöver något lättare, Burberry Touch? Vi är av engelsk ursprung och han kommer en dag bli en fantastisk författare, han är 25 än så länge. Kanske Penhaligons? Men ack dyrt… /All the best 🙂

 2. Fuzzy
  on Nov 24th, 2013
  @ 11:12 am

  Dear Fifty, jag har börjat luska efter en ny parfym till min storebror. Kanske kan du ge tips!? Förra julen fick han Dior Homme, han älskar den men har tröttnat på att dofta så året om… Han behöver något lättare, Burberry Touch? Vi är av engelsk ursprung och han kommer en dag bli en fantastisk författare, han är 25 än så länge. Kanske Penhaligons? Men ack dyrt… /All the best 🙂

 3. Karin
  on Nov 24th, 2013
  @ 9:05 pm

  Hej Caroline,

  vill först tacka för bra blogg! Undrar om du har några bra tips på hudvårdsprodukter fria från både parfym och alkohol som är snälla mot plånboken? Jag har torr hud som är talgig, stora porer och får lätt finnar och porer. Eksemig runt ögonen.
  Vad jag jag använda för ansiktsvatten, rengöring och fuktkräm som är bra och skonsam?

 4. Julia
  on Nov 24th, 2013
  @ 11:07 pm

  HEJ! Jag är på jakt efter en rengöring för torr hud, gärna olja, och hittade en av Sensai Kanebo som låter fantastisk. Men det är ju lite det här med att lägga en ganska stor summa på en helt ny produkt och eftersom jag litar blint på dig så tänkte jag höra vad du vet och hur du känner för Sensai Kanebo? Har du någon erfarenhet av deras grejer? Framförallt hudvård. Ha det så bra!

 5. Julia
  on Nov 24th, 2013
  @ 11:08 pm

  Hej hopp! Jag är på jakt efter en rengöring för torr hud, gärna olja, och hittade en av Sensai Kanebo som låter fantastisk. Men det är ju lite det här med att lägga en ganska stor summa på en helt ny produkt och eftersom jag litar blint på dig så tänkte jag höra vad du vet och hur du känner för Sensai Kanebo? Har du någon erfarenhet av deras grejer? Framförallt hudvård. Ha det så bra!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen