Fifty Scents

Lovebombing

a350b9eb7919afa269120e0b1644cf0d

Mina kära läsare, så här i juletid när allting börjar kännas en smula hektiskt mitt i allt det varma och det kalla vill jag bara säga att jag läser allt ni skriver till mig, jag läser alla era kommentarer. Jag är hemskt glad för att ni är så många och för att ni hör av er. Det är jag. Sedan är jag ständigt ledsen över att jag inte har mer tid att svara, för jag vill ju svara utförligt på era frågor.
Men jag gör, som alltid, mitt allra bästa. Fortsätt höra av er. Det håller mig varm i kylan och får mig att vilja skriva ännu bättre. För er. Åt er.

Caroline

Etiketter None

2 kommentarer till “Lovebombing”

 1. Läkarstudenten
  on Dec 12th, 2013
  @ 12:46 pm

  Hej!
  Jag mailade dig för ett par månader sedan ang bra vardagsläppstift och ny doft. Fick svar snabbt och den lyckosamma kombinationen syster på Englandsutbyte och födelsedag gjorde att jag fick det rekommenderade Bobbi Brown-läppstiftet i nyans Tutu i present och jag älskart! Så nu springer jag leende runt på gyn-mottagningen där jag just nu har praktik och känner mig piffig trots sjukhuskläder! Näst på inköpslistan står parfymen och snart är det ju jul… Tack för bra tips!

 2. Sanna
  on Dec 13th, 2013
  @ 8:22 am

  Hej!
  Jag älskar din blogg (men kommenterar för sällan…). Jag har en fråga till dig. Min älskade storebror ska fylla 35 och jag vill köpa en doft till honom. Han har tidigare haft Dior Homme och Paul Smith Extreme vad jag vet och trivts med dem båda. Han har på det senaste året utvecklats jättemycket och jag skulle vilja att det kunde återspeglas i en doft, alltså något nytt, vuxet och självsäkert. Tror du har bra tips och jag skulle vara jättetacksam för förslag. Själv kan jag inget om parfym alls…

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen