Fifty Scents

2013 – tack och hej!

Lumene-Rasberry-Miracle-Lip-Sorbet002
Årets varmaste välkommen
: By Terry på NK och Bobbi Brown på Åhléns. Glad att ha er här!
Årets mascara: By Terry och Palinas Drama Queen mascara. Hands down.
Årets blusher: Chanel 62 Présage. Jag uppmanar alla att införskaffa det bästa cremerouget på marknaden. Jag skojar inte. Din makeup blir aldrig densamma igen.
Årets budgetfynd: Lip Sorbet – Lumenes svar på chubby sticks (105 kr), Max Factors Miracle Touch Creamy blush cremerouge (90 kr), Lumenes blåbärsmascara (149 kr), Isadora Perfect Contour kajal – i synnerhet den mörkblå (75 kr).
Årets upptäckt: Mörkblå kajal till kopparfärgad ögonskugga = succé.
Årets problemlösare: Torrschampo från BlowPro och Sachajuan. Den sistnämnda har också för färgat hår så att man slipper pudereffekten. Genialt.
Årets inspiration: Claire Underwoods (Robin Wright) frisyr i House of Cards. Sophie Dahls tossiga köksstil och rosiga kinder. Alexa Chungs eyeliner.
Årets eyeliner: Dior Art Pen. Detta år och antagligen alla år framöver. Precis, tunn, håller i en evighet. Räcker i en evighet också.
Årets doft: Eftersom jag är med i juryn för Daisy Beauty Awards så säger jag efter att vinnaren utsetts vilka jag röstade på.
Årets bodylotion: Biotherm Lait Corporel håller fortfarande stilen. Inte ny även om julutgåvan är i ny design.

Etiketter None

6 kommentarer till “2013 – tack och hej!”

 1. Anna
  on Jan 1st, 2014
  @ 10:24 am

  Var skulle jag kunna hitta Fragonard Belle de nuit i Stockholm? Är det internet som gäller? Tack och gott nytt år!!

 2. Lotta
  on Jan 1st, 2014
  @ 1:36 pm

  Gott Nytt År! Bra tips. Är nyfiken på Diors Art Pen. Googlade lite. Stämmer det att den bara finns i svart? Jag är lite rädd för att det ska se för hårt ut…

 3. Caroline Hainer
  on Jan 1st, 2014
  @ 2:13 pm

  Känner inte till något ställe i Stockholm som säljer Fragonard. Du har inte vägarna förbi Grasse?

  Det är högst troligt att den bara finns i svart. Det som ändå talar för att den inte ska bli “för hård” (förstår vad du menar) är att den är väldigt, väldigt smal. Så den blir som en extra linje ovanför fransarna bara, om man inte vinklar den så att den blir tjockare.
  Jag har den på bilden här: http://www.jazzhands.se/?attachment_id=6952

 4. Lotta
  on Jan 1st, 2014
  @ 8:13 pm

  Bra med bildbevis. Så snygg linje! Vanliga pennor “kladdar” lätt av sig på mig (bara på högerögat av någon irriterande anledning). Har nu uppräckt flytande eyeliner och det funkar perfekt. MACs fluidline är en favorit som jag vet att du tipsat om tidigare.

 5. Karin
  on Jan 3rd, 2014
  @ 7:12 pm

  Årets skönhetsblogg: Fifty Scents.

 6. eva
  on Jan 4th, 2014
  @ 5:53 pm

  Torrschampo för färgat hår är jättebra. Tills det börjar regna och man kommer till jobbet med bruna rännilar i ansiktet. Provade det en gång. Aldrig mer. Jag är hellre lite grå på huvudet än smutsbrun i fejset.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen