Fifty Scents

Oh Terry!

By terry mascara

Är detta den bästa mascaran på marknaden? I alla fall en av dem, helt klart. By Terry som finns på NK har inte bara utmärkta (utmärkta!) foundations utan också en imponerande mascara. Vi måste faktiskt prata om By Terry igen. Om hur foundationen lägger sig som magi över ansiktet och lämnar ett Photoshop-resultat hur slarvig man än är. Och om mascaran som glider på som ingenting, ger dig ett löfte om att aldrig, aldrig klumpa och sedan håller det. Och – mest imponerande – jag har hittills bara erfarit ytterst minimal “svart-under-ögat”-grej och det bara efter att jag varit ute i snöoväder och kisat. Håller By Terry-mascaran högt tills jag överbevisats.

Etiketter None

2 kommentarer till “Oh Terry!”

 1. ebba
  on Jan 31st, 2014
  @ 5:33 pm

  hej, jag har en fråga. mitt liv är en jävla röra just nu, och allt känns helt hopplöst. hur sminkar man bäst söndergråten hy? och vilka krämer lugnar arga röda salta kinder? ser permanent förkyld och allergisk ut just nu. tack för en jättefin blogg!

 2. Moa
  on Feb 4th, 2014
  @ 4:28 pm

  Är det någon av By Terrys foundations som du särskilt rekomenderar? Är nämligen på jakt efter en ny och din beskrivning lät ju minst sagt lockande.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen