Fifty Scents

Åh Cindy! När supermodellen och doktorn slog sina skönhetspåsar ihop

cindy

Cindy var alltid min favorit av 90-talets supermodeller. Hon hade den där soliga, bekymmersfria, amerikanska airen om sig. Trevlig verkade hon också. Cindy Crawford var definitivt den jag gillade bäst. Men det var knappast hennes egna skönhetsprodukter som låg bakom det. Inte minst för att de kom mycket senare och Cindy knappast är en kemist men en bra skönhetsguru vet vikten av att omge sig med experter – ingen mindre än den lysande Dr. Sebagh i det här fallet! – och därför (?) är hennes skönhetsprodukter faktiskt mycket bra och nu har de alltså kommit till Sverige.

Meaningful beauty av Cindy Crawford är en begränsad, ganska liten samling produkter vilket jag uppskattar. Alltså att man renodlar och håller det till ett minimum istället för att pumpa ut specialare och nyheter i tid och otid.

Produkterna är i mångt och mycket inriktade på anti-age men det kan betyda vad som helst i dessa dagar, som solskydd och antioxidanter. Och som antioxidantprodukter betraktade är Meaningful Beauty riktigt bra. Antioxidanter är som bekant riktigt bra för huden men de måste paketeras väl för att inte, tja, oxidera. De bör också formuleras väl för att ha effekt och här imponerar Cindy därför att de flesta av hennes produkter innehåller minst en antioxidant. Yay! Jag lyfter mitt hatt.

Kronjuvelen i samlingen är Crème de Serum (349 kr), ett lätt, behagligt serum fullpackat med goodness. Som antioxidanter och cellförnyande ingredienser. Men det ger inte särskilt mycket fukt så bäst är att kombinera med Antioxidant Day CremeSPF 20 (överkomliga 249 kr) som ger både fukt och solskydd. Lätt, tunn, mjuk, full av antioxidanter den också tillsammans med c-vitamin och cellförnyare.

Något av ett krux är att de bara säljs på meaningfulbeauty.se och per telefon 0200-243 243 men annars ger jag supermodeller och Dr. Sebagh tummen upp. Menaingful Beauty testar dessutom inte sina produkter på djur.

Etiketter None

3 kommentarer till “Åh Cindy! När supermodellen och doktorn slog sina skönhetspåsar ihop”

 1. Annahita
  on Feb 18th, 2014
  @ 4:51 pm

  Kära Fifty!

  Jag har en hudvårdsfråga: jag har fet hy som inte längre är lika acne prone eftersom att jag använder en mild AHA-peeling dagligen och har lärt mig att använda hudkräm (LOL). Dock är mina krämer på upphällningen nu (Triple Active nånting från Benefit, Capital Lumière från Clarins samt Pixi Skintreats Seaweed lotion – gillar samtliga men har ft. inte råd att köpa någon av dem) och jag tänkte fråga dig om tips innan jag fyller på förrådet.

  Eftersom att jag är luspank så kan jag inte köpa en som kostar hur mkt som helst, utan den kan i princip inte kosta mer än 200 kr… Har du något bra tips för en fet hy med rätt mkt rodnad och ytliga blodkärl samt enstaka finnar så blir jag superglad!

  Tack för fin bloggy. <3

  Kram,
  Annahita.

 2. Daniela
  on Feb 21st, 2014
  @ 9:43 am

  Det här låter onekligen bra! Har inte hört talas om honom tidigare men får en känsla av att han är någon slags guru inom skönhetsindustrin (I’m I right?) Har varit inne på hemsidan och tittat runt då jag blev så nyfiken på produkterna. Jag lyckades dock inte hitta någon som helst information om produkternas innehåll. Det var lite synd… Jag håller nämligen på att byta min hudvård och smink till så naturliga produkter som möjligt. Är man verkligen noga med innehållet känns det lite suspekt att de inte väljer att nämna det någonstans. Vet du möjligtvis mer än vad som framgår på hemsidan? Vad använder du idag som din dagliga hudkräm? Tack för en otroligt fin och smart blogg!

 3. Annahita
  on Feb 25th, 2014
  @ 7:14 am

  Håhåjaja, jag kunde inte hålla mig så jag gick och handlade ändå! Det blev en Normalizing Day Oil från Dr. Hauschka.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen