Fifty Scents

Kärleksförklaring till MAC Paint Pots

MAC-Cosmetics-Paint-Pot-ReviewHar jag talat om hur mycket jag gillar MACs Paint Pots? Krämögonskuggor när de är som bäst: krämiga, lättapplicerade, sitter länge och dubblar också som bra bas om man föredrar en annan skuggnyans över. Det man bör veta om krämskuggor är att de i regel sitter längre än torra skuggor och att de bör applicerar med nylonpensel, alltså inte hår. Appliceringen funkar helt enkelt bättre då och noll risk för klumpar.
Färgerna är också underbara, från total nude som verkligen piggar upp ögat och tar bort bort alla eventuella rödheter, rosa lock eller liknande och ger ett jämnt och fint lock som passar bra med eyeliner eller bara massor av mascara, till olika nyanser av metallics, grått och – en favorit – Groundwork som ser ut som lera ungefär och blir vackert brungrå på huden. kombinera med en skimrig, brun skugga över eller gå mot silver för en extra dimension.

Pris ca 200 kr.

Etiketter None

4 kommentarer till “Kärleksförklaring till MAC Paint Pots”

 1. Molly
  on Feb 26th, 2014
  @ 9:21 am

  Vill bara säga hur mycket jag gillar din blogg. Informativ, intressant och fin på samma gång! Keep it up. Dagen till ära bär jag Escadas “Cherry in the air” och känner mig aningen flickig… 🙂

 2. Mi
  on Feb 26th, 2014
  @ 1:41 pm

  Jag föredrar faktiskt #217 Blending brush från MAC när det kommer till PP, det fick jag tips av när jag köpte den. Oväntat – eftersom 217 har naturhår – men guuu va fint det blir.

 3. Karin
  on Feb 27th, 2014
  @ 5:07 pm

  Kära fifty! Du är mitt ankare i den skönhetsstorm som en intresserad men oh så okunnig skönhetsnörd ständigt befinner sig i. Jag har två frågor som jag hoppas att du kan ge mig svar på. Första frågan, min vän varnade mig för en tid sedan för att inte använda samma produkt hela tiden. Detta kan enligt henne leda till att man utvecklar allergi mot just den specifika produkten och kanske alla produkter som innehåller samma ämne. Stämmer detta? Jag har använt samma mascara i säkert 2 år och schampo i 1 år. Andra frågan, vad är serum, varför använder man serum och behöver man använda serum (oj, det blev kanske fler frågor i en). Jag fick i julas ett litet hudvårdskit med ett serum från BIOTHERM, blue therapy heter det och jag älskar det! Men, är det bra, eller känns det bara bra? Jag är 24 och ska fylla 25 år kanske ska tilläggas. Kram och ha det fint!

 4. Anna
  on Feb 27th, 2014
  @ 9:51 pm

  Nu tänker jag också passa på att berömma din blogg eftersom jag stryker omkring här ofta men är mindre bra på att kommentera. Alltid lika kul att läsa dina inspirerande texter, har fått många bra parfymtips! Och dagens parfymval är förresten Guerlains “Cuir Beluga” 🙂

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen