Fifty Scents

Solig rapport

IMG_8656
Är i Los Angeles och gör allt som är dåligt för hyn men bra för själen. Som att knalla runt i solen eller dricka den här överdimensionerade milkshaken.
För er som inte känner mig vid det här laget kan jag tala om att jag är i Los Angeles ungefär två månader om året, oftast mer. Den här gången för att skriva en till bok. Jag skrev min första här så det har ju liksom funkat en gång redan. Jag vet inte hur länge till jag kan skylla på jetlag (kom i måndags) men hittills har det gått riktigt trögt. Jag knallar runt i solen (som igår var utbytt till regn), äter amerikanska specialare som tonfiskmacka och burgare och beter mig allmänt icke-författaraktigt.
Jag har ytterst lite smink. Kanske beror det på klimatet, kanske på känslan av semester fast det egentligen inte är semester. Men solskydd hoppar jag naturligtvis inte. Gud nej. Någonting rätt måste jag ju göra i egenskap av skönhetsskribent.

Etiketter None

3 kommentarer till “Solig rapport”

 1. Ulla-Marie
  on Feb 28th, 2014
  @ 3:18 pm

  Vilket skönt inlägg! Och vilken snygg milkshake.

 2. Carlie
  on Mar 1st, 2014
  @ 1:52 pm

  Hoppas du får det härligt i LA, lycka till med boken! Kram Carlie

 3. Vanja
  on Mar 1st, 2014
  @ 6:50 pm

  Undrar, vilken är den bästa primern? Gärna budgettips också.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen