Fifty Scents

E!

nd.24632Den ska tydligen lukta marijuana, lime och nejlika. Alla Richard E Grants favoritsaker enligt honom själv. Det finns därför ingen parfym jag är mer sugen att lukta på än denna just nu. Inte bara är Grant en av mina absoluta favoritskådisar (som skvallertackan i Oskuldens tid är han helt enkelt fenomenal) utan han har tillverkat parfymen Jack på eget bevåg och sköter all pr själv. Tydligen på uppmaning från Anya Hindmarch, de är tydligen buddies. Och kolla bara hur fin hemsidan är. Och bara det att en parfym har en hemsida. Tur för mig att jag ska till London nästa vecka och kan lukta på den på Liberty där den tydligen säljs exklusivt.

Etiketter None

En kommentar till “E!”

  1. Caroline
    on Apr 5th, 2014
    @ 11:17 pm

    Ah! Libertys doftavdelning! Ett av mina absoluta lunch time nojen.

    Vad mer for parfymer kommer du lukta pa i London?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen