Fifty Scents

Kylie!

KMOofficialpressmoodwithpackagingÄlskade popprinsessan (eller är hon drottning nu?) Kylie Minogue släpper ett ultrarött-drar-åt-orange läppstift tillsammans med uslu airlines inför lanseringen för nya skivan Kiss Me Once. Kylies röda färg är uppkallad efter flygplatsen KMO (Manokotak flygplats, Manokotak, USA, 829 meter banlängd). Men här är den roliga grejen: Kylie har gjort en egen Spotifylista i samband med släppet. Här finns den. Disco i mängder, såklart. Men också – lite otippat – Phil Collins?!

Etiketter None

2 kommentarer till “Kylie!”

 1. Vera
  on Apr 21st, 2014
  @ 10:24 pm

  Hur fungerar det med hållbarhet på ansiktscremer?
  Om man tex skulle hitta någon till ett bra pris, går det att köpa på sig ett lager? Håller de i flera år?

 2. Mia
  on Apr 22nd, 2014
  @ 1:15 pm

  Hej!! Har förstått att du är ett stort fan MAC Paint Pots, och jag är sugen på att köpa en. Har du någon som du rekommenderar lite extra? Har ljus neutral hy, blåa ögon, oljiga ögonlock, och gillar lite färg 🙂 Tack för superblogg 😀

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen