Fifty Scents

Sexans doft

húmeda
Nej, det blev bara en sjätteplats på quizzet. En ovärdig comeback. Så nu måste jag ha en “nöjd med livet i alla fall”-doft på mig. En “det är i alla fall fint ute, sluta tjura över det där nu”-doft.
Jag väljer en tossigt nischad ultragrön doft som luktar färskt gräs och optimism. Den heter Pampa Húmeda och kommer från det sydamerikanska parfymhuset Fueguia 1833. Gröna löv i full blom, pikant eukalyptus och murrig rosmarin. Det är precis vad den luktar. En frisk fläkt – bokstavligen.

Etiketter None

5 kommentarer till “Sexans doft”

 1. Lotta
  on Apr 28th, 2014
  @ 6:48 am

  Låter som en värdig tröstare!

 2. Lovisa
  on Apr 28th, 2014
  @ 11:57 am

  Hej! Har ett “dilemma”. Är en syraälskarer och min dagliga rutin är Mene Moys 15 % glykoltvätt, på dagen har jag neroli ögonkräm från Decleor, fuktgivande serum från Yves rocher och Md formulations antioxidant hydrating gel. På kvällen har jag Estee Lauders advanced night repair, arganolja eller Decleors neroliolja, antingen sovmask från Sampar, Decleors neroli night balm eller en lugnande nattkräm för känslig hy från Boots samt den nya receptbelagda tretinoinen Acnatac. Min hy kan få hormonell acne men är i övrigt ganska “normal” i huden. Kan bli yttorr på vintern, har (tack gode gud) inga direkt ärr (bara hyperpigmentation från ett nyligt acneutbrott).

  Nu är det så att på våren och sommaren brukar jag även använda ett serum som är “brightening”, förra året körde jag på Decleors 15 dagars kur men köpte två så jag körde det i 30 dagar. Det funkade helt okej men nu har jag införskaffat Macs brightening serum efter att Paula’s choice gav den beteckningen best. Nu kommer min fråga till dig 🙂 Jag ska jobba utomlands i sommar och vill helst ha en fin “glow” då. Detta är i juli och augusti, ska jag börja med serumet nu eller vänta någon månad? Har även The Body Shops nutriganics drops of youth hemma. Vet ju att brightening kan ta en liten stund så det är därför jag frågar dig om råd.

  Förlåt för essän!

 3. Anna
  on Apr 28th, 2014
  @ 11:11 pm

  Hej! Jag är 20 år och jag gillar doften av tung jasmin, varma sommarnätter utomlands, min mormor, cigarettrök, solvarmhud, och gamla böcker. Men jag vet inte hur starkt jag vågar lukta, det är ju coolt att kunna bära upp en tung parfym, samtidigt är det fint om bara någon som kommer riktigt nära kan ana. Vill liksom inte vara fräsh och flickig mer. Vad tror du?

 4. Caroline
  on Apr 29th, 2014
  @ 11:30 am

  Hej Caroline! Åker till USA inom kort och undrar om du har några allmänna tips på saker att köpa när man är där? Är ute efter såväl bra hudvårdsprodukter (har en rätt torr hy men får samtidigt ofta pormaskar och plitor)som smink men andra tips är också välkomna.

 5. Sofia
  on May 23rd, 2014
  @ 10:53 am

  Hjälp! Jag är genomförtjust i Pampa Humeda men den finns inte på NK, var kan jag få tag på den? Dör av gräslängt.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen