Fifty Scents

Eyeko + Alexa (+ Caroline)

Alexa Eyeko
Egentligen gillar jag Eyeko mest för att Alexa Chung gillar Eyeko (eller om hon får betalt för att gilla Eyeko). Jag har världens största girlcrush på henne. Min lugg är helt och hållet hennes förtjänst och nyligen köpte jag en Prada-klänning (detta hör inte till vanligheterna, det kan jag försäkra er om) bara för att den såg ut som någonting hon skulle kunna bära. Mintgrön med vit krage. Jag var tvungen. Tyckte jag då.

Min eyeliner från Eyeko torkade ut direkt men å andra sidan är ögonfransbörjaren bra. Och jag älskar att se Alexa in action, älskar hennes leende och röst (sa jag att jag har en girlcrush på henne?). Här ger hon ett “tips” på hur man gör en snygg eyeliner även om hon, ärligt talat, redan hade en innan “tipset”.

Etiketter None

2 kommentarer till “Eyeko + Alexa (+ Caroline)”

 1. Maria
  on May 8th, 2014
  @ 7:41 pm

  Bästa fifty! Jag ska bröllop. Och vill ha en magisk eyeliner till min 60-tals blåsa. Har på sistone lyckats få dit en rätt fin men vill nu ha en vattenfast. Rejält vattenfast. Det är min bästa väns bröllop och jag kommer gråta floder (av glädje!). Jag gillar eyekos spets så gärna någon liknande typ. Fast heldt blötare om du fattar vad jag menar, min eyeko får liksom slickas igång. Gärna en vattenfast ögonens också! Måste inte vara svarta. Kram och vår på dig!

 2. Maria
  on May 8th, 2014
  @ 7:42 pm

  Ögonpenna ska det stå. Damn you autocorrect!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen