Fifty Scents

Drömmen om vår

caroline hainer-tecknad

Nej, men om man skulle kosta på sig att vara lite fantasifull? Att leva och tänka som om våren vore här fast den egentligen befinner sig någon annanstans?
Jag ska vara ärlig med er, det har varit en lång och kall vinter för min del. Den började redan i höstas och höll på fram till alldeles, alldeles nyligen då mitt hjärta sa att nu försöker vi igen. Nu låter vi solen hitta hit, sänder upp en signal ungefär som ett sånt där ljus som skeppsbrutna skickar upp i luften i jakten på hjälp och i hopp om att någon ska se dem, hitta dem.
Så kändes det.
Jag känner att jag är ärlig med er nu.
Jag känner att det är dags att spraya på sig Philosykos från Diptyque, att slå sig ned under ett litet fikonträd och ta några djupa andetag. Känna den varma jorden, den mjuka doften av bark och grönska.
För det kanske är vinter utomhus men i mitt hjärta får det gärna vara vår.

Etiketter None

4 kommentarer till “Drömmen om vår”

 1. Lisa
  on May 8th, 2014
  @ 7:38 pm

  <3

 2. Maria
  on May 9th, 2014
  @ 7:59 am

  Så fint skrivet. Din text gör mig lugn, känner att det kommer att ordna sig på något vis. Visualiserar trädet och andas in jord, bark och den kommande våren.

  Tack 🙂

 3. Annie
  on May 9th, 2014
  @ 2:24 pm

  Det låter fint. Jag hoppas det går bättre nu då. När våren kommer vill jag bara lukta MER. Lagra dofterna på varandra, typ vanilj (l’occitane) apelsinblomma (Roger et Gallet) och något tropiskt (valfri doft från Escada) och trots detta vill jag ändå ha mer dofter. Har du några idéer för oss som vill dofta mycket på en gång?

 4. Lina
  on May 9th, 2014
  @ 10:11 pm

  Väldigt berörande och vackert skrivet, jag hoppas att vårkänslorna bara blir starkare

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen