Fifty Scents

Imponerande fransar

 

190572_556087

Vi behöver prata om en grej, nämligen om hur bra Lumenes mascaror är. Att denna, Length Serum mascara för 159 kr, skulle ha långsiktiga effekter och göra fransarna successivt längre tar jag med en nypa salt. Det får vara som det är med den saken. Men att det är en bra, för att inte säga fantastiskt bra, mascara står klart. Den uppfyller i alla fall mina krav på att a) vara lättarbetad och b) hålla länge. Inte en endaste antydan till panda när dagen är slut och då har jag ändå testat den i både svettigt solsken och fuktigt duggregn.

Blueberry Curl-mascaran för 149 kr är lika bra den, som med en flexibel (ja, lite i alla fall) borste kammar varenda liten frans perfekt. Samma här, det där om att blåbär skulle vara stärkande för fransarna (eller om det är vårdande, eller om det är nåt annat bra) tar jag lätt på. Huvudsaken är att mascaran i sig fungerar och det gör denna med bravur. Den separerar, tjockar lite, förlänger lite och sitter på plats. Aningen, aningen mer panda-risk på denna än Length Serum men det är en bagatell i sammanhanget.

Etiketter None

2 kommentarer till “Imponerande fransar”

 1. Pernilla S
  on Jun 3rd, 2014
  @ 11:50 pm

  Blueberry curl ÄLSKAR jag! Både borsten och hur den beter sig. Det är mitt val under sommaren, den vet jag att jag kan lita på vilket väder det än är 🙂

 2. Anna
  on Jun 4th, 2014
  @ 12:13 pm

  Bästa mascaran! Funkar även mig som är känslig för nickel. Tack för en superbra blogg!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen