Fifty Scents

En fråga på H

VintageCatnipMustardDog1a
En hunduppfödare jag känner har den goda smaken att döpa sina valpar efter parfymer. Varje kull får namn med samma begynnelsebokstav och efter att ha börjat från A har hon nu kommit fram till H. Hon frågade mig om tips på parfymer som börjar på den bokstaven, jag kom faktiskt inte på en enda! Har du några namn att föreslå? Du lär ha större register att slå i..

Vilken underbar hunduppfödare! God smak, indeed. Habanita är en underbar, kryddig doft från Molinard. Bra hundnamn! Hanae Mori har en del självbetitlade parfymer. Glöm inte Clinique Happy, heller förresten. Och kanske Hugo från Hugo Boss? Hypnotic Poison och Hypnôse antar jag är värdelösa som hundnamn…

Etiketter None

En kommentar till “En fråga på H”

 1. Cicci
  on Jun 25th, 2014
  @ 10:21 am

  Hej Caroline!

  Här kommer en fråga från en tjej som följt din blogg från första dagen. Jag har acne-problem och har haft det i många år, tillsammans med rätt torr hud. Har testat många olika märken med halvdana resultat (excuviance gav mig bölder!). I vintras slog huden totalt bakut, jag slängde allt jag ägde och köpte nytt från Paula’s choice (clear-serien) efter att ha läst dina rekommendationer. Är nöjd och nu har jag någorlunda balans men med en del blemmor och pormaskar och endast enstaka finnar.

  I sommar ska jag gifta mig och vill sminka mig själv till den dagen. Jag behöver tips på bra underlag som gör sig på fotografier och som inte ger nya problem (använder endast concealer nu för att inte täppa till). Och om du har några vidare tips på hur jag kan bli av med blemmorna så vore det också toppen

  Tack för en klok och rolig blogg

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen