Fifty Scents

Raining in my heart

rainy_day_clipart

Sånt här väder har jag egentligen ingenting emot. Det gör det lättare att jobba och mer förlåtande att se på tv-serier och utveckla sin fåfänga. Provar nagellack från Tom Ford och imponeras lika mycket av färgen som jag blir besviken på kvaliteten. Ramlar av efter en diskning. Men Tom Ford-kvinnor diskar väl inte, antagligen, det är väl där problemet (och lösningen) ligger. Tom Ford överlag, som jag känner det, har imponerande färger men bristande kvaliteter. Jag har testat ögonskugga, ögonbrynspenna (väldigt bra, väldigt dyr), läppstift (väldigt bra, väldigt dyrt), nagellack, blusher och kajal. Och parfymerna, förstås. Och gemensamt för dem är just svajig kvalitet men underbar glamourfaktor. Lite som vädret i Sverige just nu.
Skoja.

Utvalda delar av Tom Ford Beauty lanseras på Åhléns City i Stockholm 24 september.

 

Etiketter None

2 kommentarer till “Raining in my heart”

 1. Anisa
  on Jul 5th, 2014
  @ 1:58 pm

  Hej Caroline! Minns att du en gång postade en video från eyeko där Alexa Chung presenterade en eyeliner och sminkade sig med den på sina redan sminkade ögon. Har du sett videon där Lisa Eldridge gör en Alexa Chung-look PÅ Alexa Chung, där Alexa faktiskt själv gör sin liner på osminkade (!) ögon?! Succé! Hundra procent mysigt, gott snack, önskar man vore vän med dem. http://youtu.be/D2D7RtPEVwI

 2. Hanna
  on Jul 7th, 2014
  @ 8:27 pm

  Hej bästa Caroline!
  Skulle verkligen behöva din hjälp i parfymdjungeln. Har sedan typ tre år tillbaka bara använt SheWood Velvet Forest Wood från Dsquared som parfym (efter tips från dig dessutom!) och jag älskar den! Den är verkligen min doft! Men jag skulle vilja hitta någon annan parfym att variera lite med, någon ganska liknande, gärna lite “skogs”- eller “träaktig” utan att vara “för mycket”. Mitt största problem är att jag är rätt doftkänslig så att gå runt och bara botanisera på parfymavdelningar ger mig huvudvärk rätt snabbt och därför skulle jag vilja ha några konkreta förslag att dofta på.
  Några önskemål är att den inte ska vara supervanlig (á la typ Cotton-parfymerna) eller för söt (typ random Britney-doft/Flowerbomb/etc).
  Jag älskar för övrigt doften av Macadamia Natural Oil och brukar komplettera SheWood-parfymen med den i både håret och på kroppen.
  Du (och båda dina bloggar och din bok!) är grym!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen