Fifty Scents

Vykort från Ibiza

6733192875_0899916d31_z
Egentligen är jag inte på Ibiza utan i Palma. På Mallorca, alltså. Men jag var på Ibiza igår. Jag är här på jobb och är både trött och uttråkad på samma gång. Tidiga morgnar, stressiga taxiturer till flygplatsen fram och tillbaka har gjort att jag är nära att kasta in handduken nu. Den, handduken, använde jag för övrigt igår på Ibiza och på stranden där. En vacker, ganska ruffig strand med klippor och stenar vid vattnet som hade bestämt sig för att leverera vågor. Till alla surfares förtjusning.
Jag åt paella och undrade varför jag inte tagit med mig en bok. Eller i alla fall en tidning. Men jag hade i alla fall med mig solskydd, från Clarins, att skydda näsan med.
Kollade i en affär efter rolig tandkräm. Det är någon grej jag har att det är roligt att köpa vanliga hushållsprodukter utomlands. Som tvättmedel och tandkräm. Gör hushållet hemma lite roligare och mer exotiskt. Men jag hittade bara det vanliga utbudet av Colgate och Pepsodent så det fick vara. Ska göra ett nytt försök idag när jag har åtta timmar kvar att ta hand om innan jag reser hem igen. Längtar.

Etiketter None

2 kommentarer till “Vykort från Ibiza”

 1. AI
  on Jul 10th, 2014
  @ 1:34 am

  Hej, jag skriver i angelägenhet om att få tips till mitt stundande parfymköp. Jag rör mig mycket i belästa och kulturella kretsar. Det ska dock erkännas att jag inte alltid besitter samma intellektuella nivå som mitt sällskap. Jag vill därför ha en parfym som ger ett sofistikerat och intellektuellt intryck men som samtidigt inte verkar allt för störande på teatern. Tack på förhand! / A.I.

 2. Jules
  on Jul 11th, 2014
  @ 9:56 am

  Pale girl needs a nude lip! Fifty alla nudes ser antingen ut som köttfärs eller idominsalva på mina lippies. Help! Undrar också vad du tycker om Violet Blonde av Tom Ford som jag funderar på att klicka hem trots att jag aldrig ens doftat på den (obs jag är brunette inte blonde men det gör väl inget?)

  //Cheers 🙂

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen