Fifty Scents

Kärleken till Alexa

eyeko

Alltså bara för att Alexa Chung använder den här ögonskuggan i pennform var jag naturligtvis tvungen att skicka efter den. Den finns inte i Sverige så det fick bli en import från Storbritannien. Men vad gör man inte för att komma ett imaginärt steg närmare Alexa? Jag var till och med beredd att köpa en likadan tröja som henne trots att prislappen skrek fem tusen. Då insåg jag att den kommer inte att göra mig lyckligare. Men kanske en penna?
Ögonskugga i pennform är både praktiskt och ett otyg på samma gång, beroende på vad man har för preferenser. Å enda sidan är det ju lätt med en penna som sveper över ögonen och så är det klart, men en ögonskugga kanske man vill göra mer med än så – kanske bygga på, fylla ut med, skugga med…Och dessutom är en penna, om det inte är en kajal, oftast trubbig vilket gör det svårt med en linje längs undre fransraden.
Ja, och Eyekos Me and My Shadow är inget undantag. Till konsistensen liknar den Cliniques Chubby Sticks for Eyes. Och det där med att svepa över ögonen och sen är det klart är mer en önskedröm och ett slags försäljningsscenario än en verklighet. Jag får sudda och sedan försöka leva med att strecket under ögat blir kraftigare än önskat. Men tanken, eller vetskapen, om att Alexa har en likadan färg runt ögonen överväger ju helt klart allting annat.

Etiketter None

5 kommentarer till “Kärleken till Alexa”

 1. Dina
  on Sep 6th, 2014
  @ 1:34 pm

  Jag letade just efter en “svep och klart”-penna, nu när jag har begränsat sminktiden till 5 minuter. Det krävdes en, jag gillar att markera ögonen. Den där trenden med nakna ögon är inget för mig, men jag vill inte heller känna mig evigt tatuerad runt ögonen och genomskinlig när jag väl tar bort sminket. Du vet hur man vänjer sig vid att nån har glasögon, så ser de nästan stympade ut utan? Hursomhelst, lotten föll på den där vattenfasta kajalen från Chanel du har tipsat om. I den underbaraste färgen “marron glacé”. Ger markerad, naturlig och lite, lite tårögt resultat. Och man kan slarva lite för kontrasten är inte så stor. Kan inte leva utan.

 2. Lotta
  on Sep 7th, 2014
  @ 5:48 am

  Jag har en liknande penna från Bobbi Brown i färgen Bark. Använder den som eyeliner men fick tipset vid köpdisken använda en eyelinerpensel för att få en tunnare linje under ögat. Funkar kanon. Stryker den bara försiktigt mot skuggstiftet först. För övrigt den bästa pennan jag testat vad gäller hållbarheten.

 3. Caroline Hainer
  on Sep 7th, 2014
  @ 7:59 pm

  Superbra tips!

 4. B
  on Sep 15th, 2014
  @ 3:23 pm

  Exakt den här pennan kommer till Kicks snart! Jag fick den på en pressträff för några veckor sedan.

 5. Caroline Hainer
  on Sep 15th, 2014
  @ 4:35 pm

  Åh men detta är ju GODA NYHETER, B!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen