Fifty Scents

Fyra små filmer

Skärmavbild 2014-09-06 kl. 09.35.32

Kolla här! Det här är vad jag sysslat med på senare tiden. Jag har spelat in fyra små kortfilmer med Apoteket med anledning av deras kvalitetskontroller och mitt eget intresse av vad saker och ting egentligen innehåller.

Bonusgrej: Är man fundersam över vad någon produkt i badrumsskåpet innehåller, och om den är ok eller inte så kan man numera gå in på Apotekets hemsida och ställa frågor till deras toxikolog. Smart.

 

Etiketter None

4 kommentarer till “Fyra små filmer”

 1. Ida
  on Sep 24th, 2014
  @ 9:41 am

  Å detta är så himla bra! Är ett stort fan av din blogg, konsulterar den ofta inför sminkinköp. Och det här med deodoranterna – hur ska man tänka egentligen? Jag har provat flera s.k naturligare varianter men inget FUNKAR ju. Är dessutom något av en svettis. Så nu går man med sin Rexona vareviga dag och har ångest…

 2. Sofia │ Avocado Baby
  on Sep 24th, 2014
  @ 1:18 pm

  Det finns många bra deodoranter med ren inci! Har du provat Nuxes deo i BIO-serien? Den är riktigt bra! Deolicious gör en variant på kokosolja, bikarbonat, majsstärkelse och tea tree olja som också är great (bra hemmapyssel – googla!). Om du inte vill gå 100 % eko så ska Biotherms Deo Pure vara bra också, men den har jag inte testat.

 3. Whinar hjärta Apoteket hjärta Caroline Hainer | *whinar*
  on Sep 30th, 2014
  @ 2:28 pm

  […] har i ett samarbete med bästa Caroline Hainer på Fifty Scents tagit sina kvalitetskontroller till nästa nivå, dels med fyra kortfilmer där några kända […]

 4. Anna
  on Oct 3rd, 2014
  @ 4:44 pm

  Jag uppskattar verkligen filmerna! Det är svårt att vara en medveten och smart kosmetikkonsument, kemikalierna är många och företagen listiga. Det bästa hade varit om någon, kanske apoteket, hade kunnat ha en liten förteckning knutet till sin hemsida på vilka kemikalier man ska akta sig för och varför.
  Tack för en svinbra blogg!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen