Fifty Scents

Browsing

armani_eyebrows
Jag måste ju säga någonting om Armanis Eye & Brow Maestro. En lätt skimrande (ja, skimrande) cremeskugga för bryn och – om man vill – ögonlock. Sitter som berget och ger i stort sett vilka bryn som helst en touch av Cara Delevingne. Kostar 250 spänn vilket ändå får ses som billigt för att vara en Armani-produkt. Men den riktiga investeringen ligger sedan i att hitta en bra ögonbrynspensel. Armani erbjuder en för 250 kr. Det är en bra pensel men dyr. Och undrar man om skimmer verkligen är bra på brynen kan jag säga att skimret är mycket diskret och kan dessutom upplevas ge brynen lite mer dimension.

Etiketter None

En kommentar till “Browsing”

 1. D
  on Oct 22nd, 2014
  @ 9:28 pm

  Tack för fantastiska tips!
  Jag har en fråga, har haft en del blämmor/acne förra året och även om det är bättre nu är huden väldigt ojämn, dels i färgen, med vissa röda fläckar med även i texturen som inte är så slät 🙁
  Har du några tips för hur man ska göra för att minska/förbättre det här?

  Tusen tack!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen