Fifty Scents

Resfeber

los-angeles-postcard-3

Om jag har resfeber ännu? Ja, det kan man säga att jag har. Från och med igår kväll, då kickade det in. Att jag snart är där, i mitt låtsashem där jag känner mig inadopterad och allt som oftast väldigt lycklig.
Jag har ju börjat använda mindre och mindre makeup nu, jag skippar ögonmakeupen helt. Tycker jag ser yngre ut och liksom mer hälsosam. Det kommer att funka bra i LA. No makeup makeup.
Men tillbaka till sak. Resfeber. Ja, den kommer ju förr eller senare men i mitt fall brukar det oftast röra sig om senare. Får stora darren 24 timmar innan avresa då allting skakar och jag får tvångstankar om att alla mina vänner glömmer mig, försvinner eller bara väljer att ignorera mig medan jag är borta. Så är aldrig fallet, såklart, men säg det till mitt hjärta som envisas med att bråka.
Nu har reseångesten kickat in lite tidigare än vanligt. Nu är den här. Och jag ringer, sms:ar, mailar och larmar och gör mig till. Det är för jävligt. Och jag känner mig löjlig.
Hämtar ned den allra största resväskan från vinden, den som är enorm, och tänker men lägg av nu, det här händer ju alltid när du ska åka, det är inget konstigt med det. Kolla den här fina Cheek and Lip Stain från Diors vårkollektion istället och tänk så härligt det är att man kan gå med osminkade ögon, det trodde du aldrig, och känna sig säker ändå.
Och då känner jag det. Säkerheten. Glädjen. Snart åker jag ju. Snart är jag där, i mitt låtsashem på andra sidan Atlanten. Och det kommer att bli så fint.

Etiketter None

4 kommentarer till “Resfeber”

 1. Petronella
  on Oct 29th, 2014
  @ 4:20 pm

  Fifty! I helgen träffade jag på en kvinna som doftade fantastiskt! Mycket barrträd men åt det varma hållet, som om det var vanilj eller whisky eller kanske något rökigt inblandat. Har du någon aning om vad detta skulle kunna vara, eller känner du till något liknande? Jag MÅSTE lukta sådär!

 2. Maria
  on Oct 30th, 2014
  @ 6:48 pm

  You never leave LA är en bra låt, tips, tips 😉
  Tänkte fråga om du vet någon bra kräm/ serum som är uppstramande, liksom tightar till?
  Jag är i valet och kvalet om att testa filler eftersom jag läste att krämer inte kan ge en den där uppstramande effekten och krämer överlag egentligen inte funkar mot porer, rynkor, tyngdlagen… 🙁

 3. Caroline Hainer
  on Oct 30th, 2014
  @ 9:00 pm

  Hej Maria! Många kan uppleva Clarins Beauty Flash Balm som uppstramande…kanske be att få prova?

  Och Petronella, jag tycker att du ska testa lite olika dofter från Comme des Garcon, kanske Amazingreen i första hand!

 4. nina
  on Nov 13th, 2014
  @ 10:55 am

  Hej. Ett tips.
  När du är i LA så kolla in läppstiftsmärket BITE.
  Jag köpte två i somras och jag älskar dom. Ekologiskt från Canada.
  Men jag hittade mina på ett stort Sephora. Önskar att BITE fanns i Sverige.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen