Fifty Scents

Soligt, varmt och alldeles underbart

By-Terry-Terrybly-Densiliss-B_1148310100_2
Satan vad bra den är, By Terrys foundaion Terrybly Densiliss. Jag är i LA för tillfället (varmt, soligt, underbart) och den är i stort sett det enda jag har på mig. Och Armanis Eye & Brow Maestro på brynen. Säger ju att jag blivit minimalist. Och gud så skönt det är. Men för att kunna vara det med största möjliga självförtroende känner jag att huden måste vara i godkänt skick och där kommer By Terry in. Jämnar ut allt knas, sitter bra, finns i underbara färger och är otroligt dryg. Toppoäng. Prova nu.

Etiketter None

En kommentar till “Soligt, varmt och alldeles underbart”

  1. Karin
    on Nov 21st, 2014
    @ 10:01 am

    Har du testat några andra produkter från By Terry, deras Creme de Rose till exempel?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen