Fifty Scents

Bara en rad…

disney_2_0

…för att tala om att allt är bra. Disneyland levererade, som alltid. Fast jag störde mig lite på att det gick omkring en beväpnad Stormtrooper i Tomorrowland. Han riktade sitt vapen mot någon unge då och då för att skrämmas. Vapen i Disneyland? Jag vet inte jag.
Fördriver annars dagarna med att skriva, jobba, knalla runt på stan, ta bussen till olika platser och undersöka. Köper för många produkter från Fresh. Ursäktar mig med att det är “i tjänsten” och att jag behöver “solskyddet”. Yeah right. Nu har jag ett läppbalsam i varenda färg från dem. helt otroligt. Jag som knappt använder läpprodukter alls. Men de är ju så vackra och de luktar så subtilt gott, som en liten, liten ros!
I morgon ska jag hälsa på en hundvalp och sedan äta ansjovispizza.

Etiketter None

2 kommentarer till “Bara en rad…”

 1. Olivia
  on Nov 21st, 2014
  @ 8:55 am

  Oh, disney va roligt!
  Kan verkligen förstå att det känns fel att se vapen inne på ett nöjesfält som disney, konstig blandning definitivt!

 2. Daniela
  on Dec 15th, 2014
  @ 10:48 pm

  Jag var så nära att köpa en parfym som doftade basilika från fresh….!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen