Fifty Scents

Ingen makeup makeup

Bild 2014-11-25 kl. 22.09

Nu är den snart slut, vistelsen här i LA. För den här gången, tänker jag. För den här gången.
För något annat kan jag inte tänka, det är ju hit jag kommer för att slappna av, för att inspireras och för att vara kreativ. Och det slår aldrig fel. Det här är helt enkelt mitt happy place.
Är det därför jag sminkar mig så lite här? Finns det något samband? Jag vet inte, men jag väljer att tro det. Att jag känner mig sannare här, mer sårbar men samtidigt mer sann. Och då åker sminket av. Inte helt och hållet men ganska så mycket och det gör, som den sminkande vet, en stor skillnad. Mascara versus ingen mascara. Det är en känsla av nakenhet. Men när jag är här, i mitt eget Never-never-land, mitt eget underbara Underland, så vill jag vara naken. Jag vill vara mig själv, jag vill vara ärlig. Jag vill vara hälsosam och frisk. Tänker att när jag kommer hem ska jag börja träna igen, precis som jag tränar här i LA, och jag ska äta massor av bra saker, massor av fisk och nyttiga grejor, precis som jag gör här. Och jag tänker att jag är så otroligt tacksam för att kunna gå ut i solen, kunna känna glädje och liv. Och jag vill att solens strålar ska leka med mig, så att jag får känna dem ordentligt.
Jag känner mig ny. Och i morgon åker jag hem. Låt mig behålla den känslan även hemma.

Etiketter None

5 kommentarer till “Ingen makeup makeup”

 1. LB
  on Nov 30th, 2014
  @ 2:19 pm

  du är så fin! ha en bra resa!

 2. Kristin
  on Dec 6th, 2014
  @ 9:40 am

  Du är jättefin! Hoppas LA-känslan varar fram till nästa resa!

 3. sara
  on Dec 7th, 2014
  @ 11:34 am

  Asså jag trodde att det var en bild på alexa chung först!

 4. Ellen
  on Dec 8th, 2014
  @ 6:33 am

  Hej Caroline! Hittade din blogg när jag googlade på AHA-produkter, och gillar verkligen att du känns så kunnig om allting som jag vet absolut ingenting om.

  Jag tänkte därför fråga lite om råd, jag känner att jag misshandlat min hud under typ hela mitt liv genom att aldrig ta hand om den. Det enda jag gör är att jag tvättar med ansiktsrengöring (dermalogica eller lancome) och har ibland haft på Dermalogicas skin smoothing cream som jag förstått från din blogg är ett ganska överhyjpat märke.

  Ju äldre jag blivit (är 25 år nu) desto tråkigare tycker jag huden blivit, ojämn färg och kontur, synligare porer, synligare acneärr m.m. Jag tror att min hud är ganska “normal”, den blir lite torr på sina ställen under vintern och ibland kan jag få ganska djupa blemor främst runt haka/käklinje. Jag tänkte att jag i alla fall ska skaffa någon slags AHA-produkt (eller BHA?), en ny fuktgivande kräm och ev en a-vitaminprodukt.

  Har försökt läsa lite på din blogg nu och de jag funderar på att köpa är:
  – Peter Thomas Roth Glycolic Acid 10% Moisturizer (AHA-syra? Eller rekommenderar du någon BHA-syra-produkt inom samma prisklass istället?)
  – Paula’s choice Moisture Boost Hydrating Treatment Cream (fuktkräm?)
  – Beauté Pacifique Defy Damage Skin Repair Lotion (A-vitamin?)

  Tror du att det blir en bra början eller är det något annat som jag verkligen borde köpa för att ta hand väl om min hud?

 5. Lisa
  on Dec 10th, 2014
  @ 10:55 am

  Hej!
  Är det en bra idé att åka själv till LA och stanna i två veckor även om man inte känner någon där och inte har körkort?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen