Fifty Scents

Skönhetsbesvär

10008536104_6e235cfaa6_o

Så här är det. När jag började med Fifty Scents för ett magiskt antal år sedan så kändes det fortfarande lagom ovanligt att blogga om parfym i ett större forum, på en slags plattform (självklart fanns det andra parfymbloggare, naturligtvis). Min bästa vän Andreas är – och var även då – parfymredaktör i en tidning. Parfymredaktör! Det började hända grejer. Och jag hade saker att säga.
Nu känns läget annorlunda. Nya parfymer kommer och går. Ju fler jag doftar på desto kräsnare blir jag. Och ju fler skönhetsprodukter jag provar desto färre använder jag. Mitt badrumsskåp har aldrig varit tommare än det är nu.
Detta gör ju förstås att min utgångspunkt som skönhetsbloggare blir lite luddig och jag kommer därför att ändra formatet lite. Ni kommer att se. Det kommer att bli mer skönhet. Mer Fifty. Mer tankar. Och jag hoppas ni har tålamod med mig.

Etiketter None

12 kommentarer till “Skönhetsbesvär”

 1. Petronella
  on Jan 14th, 2015
  @ 9:04 pm

  Hej Fifty! skulle du inte kunna skriva lite mer om din egen doftsamling, om olika dofter i allmänhet och populära dofter genom tiderna (lite dofthistoria)? Allt behöver ju inte vara nytt, nytt, nytt. Ser fram emot mer Fifty och mer skönhet, men jag älskar ju doft!

 2. Caroline S
  on Jan 14th, 2015
  @ 11:23 pm

  Allt talamod i varlden for ditt skonhetsbloggande <3 Fick hjartat i halsgroppen ett ogonblick efter att ha last de forsta tva meningarna, da jag trodde du tankte sluta blogga. Phew! Tur att det inte ar sa.

 3. Matilda
  on Jan 15th, 2015
  @ 9:19 am

  Bara du fortsätter kloka kvinna!

 4. Karin K
  on Jan 15th, 2015
  @ 1:42 pm

  Jag lovar att ha tålamod!!

 5. Frida
  on Jan 15th, 2015
  @ 6:59 pm

  Bara du fortsätter skriva så väntar jag hur länge som helst!

 6. Johanna
  on Jan 15th, 2015
  @ 11:09 pm

  Den enda skönhetsblogg jag läser.
  Har efter år av osminkad köpt mitt första läppstift och min första kajal på rekommendation från, och mycket tack vare, din blogg!
  Men framförallt. De enda tips jag litat på angående hudvård. Jag har börjat gå hos en hudterapeut. Det har förändrat mitt självförtroende något enormt att inte längre noja över min, tidigare orena, hud.
  Sluta inte.

 7. Johanna
  on Jan 15th, 2015
  @ 11:14 pm

  Försvinn inte bara! var min första tanke. Jag har tålamod!

 8. Lotta
  on Jan 16th, 2015
  @ 4:30 pm

  Jag har tålamod men lämna inte parfymerna helt i andras händer. Jag älskar dina parfyminlägg! Eftersom jag även gärna läser annat som du skriver om med nöje så blir det här säkert bra.

 9. Nile
  on Jan 17th, 2015
  @ 3:16 pm

  Trodde också där en sekund att du skulle sluta blogga och kände tårarna komma! Det här är den enda smarta skönhets/doft-bloggen jag känner till. Allt annat är ju bara reklam och helt sjuka resonemang om vad kosmetika är eller rimligen kan åstadkomma osv osv etc ni fattar. Jag gillade verkligen sminktipsen för olika faser i livet (eller hur det nu var, hittar det inte igen??????!!) typ någon som blivit nydumpad och ville se stark och oberörd ut.

 10. Maria
  on Jan 17th, 2015
  @ 6:58 pm

  Åh jag blev också lite orolig när jag läste de första raderna. Jag läser allt du skriver med andakt.
  Ska bli intressant och spännande att se vad som händer här inne 😀 <3

 11. Emma
  on Jan 18th, 2015
  @ 8:29 pm

  <3

 12. sofia
  on Jan 18th, 2015
  @ 10:01 pm

  Jag väntar med tålamod och andakt.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen