Fifty Scents

Pop på fingret

L6737600_LA_LAQUE_COUTURE_N-ª65_OS-232x430
Ända sedan Dior lade ned sitt fina Nail Glow har jag letat efter ett tunt, nästan genomskinligt lack som bara ger naglarna en hint av rosa, ungefär som om man hade ett tint för läpparna – fast för naglarna. Letandet har gått trögt. Mycket motstånd, många motgångar. Men äntligen har någon därute hört min längtan och denna någon jobbar för YSL som i mitten av maj kommer ut med fyra olika nagellack av precis den sort som jag efterlyst. Hurra!
Kollektionen La Laque Couture Pop Water består av fyra olika poppiga, gälla nyanser lack som har en lätt vattnig känsla och som lämnar efter sig en färg som liknar den man får på tungan efter att ha ätit en isglass eller sugit på en tomteklubba. Älskar den. Och givetvis blir färgen mer intensiv med flera lager även om två är det idealiska.
Men det stora minuset är konsistensen, eller formulan. Lacket chippar sig snabbt och ramlar av (ja, ramlar av) efter bara någon dag. Ett överlack är ett absolut måste tyvärr. Men det är ett pris jag är villig att betala för lack/inget lack/stain-känslan på fingrarna.

Etiketter None

8 kommentarer till “Pop på fingret”

 1. Agnes Hedberg
  on Feb 24th, 2015
  @ 2:35 pm

  Jag kikar varje vecka, eller oftare, in din blogg. Bäst på internet! Så himla himla bra! Tack :).

 2. Mi
  on Feb 25th, 2015
  @ 11:18 pm

  L’Oréal har ett snubblande likt i sin duo-nagellacks-kollektion Infallible Duo (den där du köper två ihopsatta nagellack), där det färgade överlacken är precis vad du eftersöker. Tror färgkombinationen heter Forever Burgundy.

 3. Mi
  on Feb 26th, 2015
  @ 7:37 pm

  L’Oréal har ett snubblande likt vad du söker i sin nagellacksduokollektion (Infallible) där två lack säljs tillsammans. Det lätt färgade överlacket i Forever Burgundy-duon är precis som det du beskriver.

 4. Sara
  on Feb 27th, 2015
  @ 11:08 pm

  Men OPI sheer tints borde vara något! 🙂 Googla!

 5. sparris
  on Mar 1st, 2015
  @ 10:54 am

  ESSIEs gamla Cherry Pop eller Burgundy Syrup då?

 6. Mirre
  on Mar 1st, 2015
  @ 10:58 am

  Droppa lite rött nagellack i ett genomskinligt. Enkelt och billigt, och du bestämmer själv hur intensiv färgen blir:)

 7. kalebass
  on Mar 1st, 2015
  @ 4:01 pm

  Känns som jag kommit in i ett parallellt universum, en fascinerande värld som, frånsett att jag gillar dofter, inte vet ett dyft om…
  Jodå doftsinnet är ju, inte minst vad gäller minnen , mycket viktigt. De flesta minnena från tex. barndomen är förknippade med dofter. Stoppa näsan i en hyacint; jul! Hödoft; sommarlov…
  (Tittar nog in igen 🙂

 8. fia
  on Mar 4th, 2015
  @ 9:06 am

  Jag har precis upptäckt din blogg och läser ikapp lite. Vek mig dubbel av skratt när jag såg bilderna på “tradera” parfymerna som du skrev om för länge sedan. Har själv ett litet lager av sådana parfymer som jag köpte för cirka 10 år sen i Dubai – kostade typ 10- styck så jag kunde inte motstå dem. De ger mig ett gott skratt var gång jag ser dem. Kanske inte helt korrekt att ha dem i sin samling men de utger sig iallafall inte att vara något de inte är.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen