Fifty Scents

Den osynlige vännen

s1634302-main-hero-300

Är givetvis ett stort fan av allt som är där men inte syns. Eller som syns men inte är där. Som en diskret highlighter som bara uppfattas som en hälsosam liten glow i rätt ljus. Som ett läppstift som bara förstärker den egna färgen och få omgivningen att undra “Har hon läppstift eller inte?”.

Och därför är det med glädje och stor tillfredsställelse som jag presenterar en ytterligare medlem i Fiftys diskreta där-men-inte-där-förbund nämligen Nails Inc. Illuminator. Yay! (applåder)

Skänker naglarna ett slags blur, där alla former av ränder, färgskillnader och gränser mellan tex nagel och vit kant blurras ut och blir till en enda vacker, glansig, ljus, ljus, ljus, svagt rosa och lite pärlemorsskimrande färg. En hue som man kanske skulle säga i något engelsktalande land. Ett lager ger fin glans, två lager ger färg. Älskar denna.

Nails Inc. Illuminator kostar 150 kr och finns på Sephora.

Etiketter None

2 kommentarer till “Den osynlige vännen”

 1. Ida
  on Mar 7th, 2015
  @ 4:05 pm

  Har en liten parfymfråga. Jag är på jakt efter nytt, men vet inte vad jag letar efter, lukta i affärer gör mig trött, skulle helst vilja har något/några förslag att rikta in mig på om du har någon idé?

  Det jag gillar är lite blandat, hade länge sensous nude från Estée Lauder, gillar verkligen den varma pudrigheten, men har tröttnat lite på just den. Körde sen diverse clean parfymer ett tag (luktar gott, men tråkigt!) och har nu en från l’occitane med jasmin och bergamott. Jag gillar noterna starkt, men känner att parfymen i sig inte håller måttet, lite väl stark på något märkligt sätt?

  Har du något tips på vad jag borde testa? Hade uppskattats! Tack för en fantastisk blogg!

 2. Frågelådan: Vacker blå doft och vita naglar | Fifty Scents
  on Feb 19th, 2018
  @ 12:04 am

  […] det har jag! Först vill jag propsa på Nails Inc. Illuminator trots att något säger mig att det är TippEx-vitt du är ute efter och inte diskret pärlemor. […]

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen