Fifty Scents

Utmattning, sol och ständig zombiejakt

_8622510

Kollar mycket på The Walking Dead nu. Alltid lika fascinerad över deras bra makeup och hår. Alltså, det är inte tillrättalagt men samtidigt är det ju det. Andrea, till exempel, har alltid det rätta två-dagar-efter-nytvätt-håret med en slarvig hästsvans fast med bra, definierade lockar och någon test som hänger precis där den ska – vid sidan av ansiktet.
Jag imponeras också av hennes hy där makeupen har fokus på det där glansiga och allmänsvettiga som alla av de medverkande har som gemensam nämnare makeupmässigt. En fin glow som kommer sig av svett, sol och tuffhet.
Här har jag en produkt att rekommendera. Armanis Light Master Primer. Den är det närmaste jag kommer en sådan hy. Den ger bra skimmer och glow och funkar i hela ansiktet eftersom den lyckligtvis inte är så glittrig som andra skimmerprodukter kan vara och då försvinner ju lite av det där fem-dagar-i-öknen-glansiga man vill åt. I alla fall jag.
Light Master Primer är, precis som många av Armanis produkter får man lov att säga, lätt i konsistensen och lätt att arbeta med. Fingrarna är bästa redskapet när man dabbar på lite längs med ögonbryn och kindben. För mig som kör minimal makeup numera är detta ett bra komplement de dagar man känner sig lite endimensionell och kanske också lite blek på ett icke-chict-vis. Ytterst dryg dessutom, räcker med det lilla. En bonus, för den som, liksom jag, känner för att vara lite zombie-jagar-tuff någon gång ibland. Typ idag.

Etiketter None

6 kommentarer till “Utmattning, sol och ständig zombiejakt”

 1. Helena
  on Mar 18th, 2015
  @ 3:30 pm

  Bästa fifty!

  Har du något tips på bra skimmerprodukt för mig som har världens mest känsliga hy? Vill ju också åt det där glowet. Har testat macs strobe liquid (njah), duwops double glow 7 och benefits high beam (helt ok resultat men blir alltid allergiska reaktioner så småningom). Bäst effekt har rms beautys living luminizer gett, men den reagerar jag också på. Vill inte ge upp hoppet om det perfekta glowet än!

 2. Lotta
  on Mar 19th, 2015
  @ 6:47 pm

  Så detta är alltså en primer som fungerar även ensam. Har jag förstått det hela rätt då?

 3. Söndagslänkar
  on Mar 22nd, 2015
  @ 7:45 pm

  […] tipsar om primern som fixar “det där fem-dagar-i-öknen-glansiga man vill åt”  HÄR. – Purity skriver om fotsalvan som är dryg, doftar citronmeliss och inte svider alltför mycket för […]

 4. Vendela
  on Mar 22nd, 2015
  @ 8:02 pm

  Intressant! Hur tycker du att den står sig i jämförelse med MACs Lustre Drops Touche Bronzante?

 5. Caroline Hainer
  on Mar 26th, 2015
  @ 12:07 pm

  Hej Helena!
  Men så trist med allergiska reaktioner. Vad för slags reaktioner får du? Fungerar det bättre med ett torr produkt som till exempel skimmerblusher?

  Hej Lotta!
  Absolut! Dock är den ju alltså lite skimrig så ingen primer i klassisk bemärkelse, alltså en som jämnar ut och mattar ned.

  Hej Vendela!
  Den drar mer åt rosa, alltså ljusare, än MACs mer gula, bronsiga. Den är också, tycker jag, aningen lättare i konsistensen.

 6. Helena
  on Mar 27th, 2015
  @ 3:01 pm

  Hej! Ja det är himla trist. När jag reagerar på en produkt så blir min hud alltid knottrig, som att porerna “taggar upp sig” med massa små vätskefyllda blåsor. Reagerar på det mesta som är parfymerat och/eller någorlunda aktivt. Jag är nickelallergiker också, vet inte om det har något att göra med reaktionerna på glow/shimmer. Därför funkar tyvärr inte skimmerblusher heller.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen