Fifty Scents

Tyck synd om mig!

blow pro
Men alltså satan i gatan vad ont det gör. Har opererat mig i munnen och det svider och dunkar och gör helt enkelt superont. Glider in och ut ur någon slags dvala. Sover mest hela tiden.
Idag duschade jag för första gången på flera dagar. Jag tvättade håret efter att ha tackat Blow Pro för bästa torrschampot ändlösa gånger nu. Lämnar ibland ett litet, litet uns av vitt pulver i hårbotten men oftast inte och det går lätt att kamma ur. Annars – top notch.
Men tillbaka till mig och mina bekymmer nu. Stackars mig och så vidare. Orkar inte ens kolla sköna beauty tutorials på YouTube, ett annars så sant nöje. Bläddrar slött igenom en The Guardian och ser att deras helgbilaga innehåller inte mindre än fem sidor skönhet (denna gång om contouring, lite sena på bollen där kan man tycka men okej). Varför gör inte våra svenska dagstidningar detsamma? Varför anses inte skönhet vara lika värt att rapportera om som, säg, sport eller någon som fyller jämt?
Jag tror att det finns många svar på den frågan. Att det ses som en tjejgrej, mycket enkelt uttryckt, är väl en sak. Att det kan tyckas ytligt och kommersiellt är en annan.
Men dagar som dessa, tro mig, när man känner sig som en seg och öm boll av gelé, då känns det tuffare att vara skönhetsskribent än andra dagar.

Etiketter None

2 kommentarer till “Tyck synd om mig!”

 1. A.K
  on Mar 25th, 2015
  @ 7:30 pm

  Aj, krya <3

 2. Fuzzy
  on Mar 26th, 2015
  @ 1:20 pm

  Funkar den på brunetter? Verkar ju annars lovande om du rekommenderar den, förresten har på senare tid förstått att man borde ge hårbottnen lite tlc, finns alla möjliga medel, hårkontroll har en ny sprej m oljor sen finns serum och sånt också. Har du några tips eller testat något näringsmedel :)? Krya! Time heals all wounds!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen