Fifty Scents

Ögonöppnaren

benefit-roller-lash-mascara-auto-ship-d-2015012715395717~401593
Det var kanske för väl att jag glömde att ta med mig en mascara i packningen. Det andra, essentiella fick jag med mig: den resvänliga lilla blushern från rms beauty, primern från Urban Decay och CC-cremen från Armani. Men ingen mascara.

Inte för att det gör så stor skillnad, tänkte jag i ett försök att vifta bort det hela. Man knallar ändå mest omkring på semestern och blir svettig och trött och allt det där.
Men ändå. Fem dagar i London, jag känner nog att jag vill ha åtminstone lite färg i ansiktet och en liten markering runt ögonen. Och jag ska ju ändå kolla in lite skönhetsnyheter, tänkte jag, kan ju lika gärna köpa en mascara.

Valet blev ganska enkelt: nya Roller Lash Mascara från Benefit. Såg den, köpte den, använde den. En ögonöppnare, i ordets alla bemärkelser.

I efterhand kunde jag köpt någonting billigare, något jag kunde använt temporärt under vistelsen och sedan lämnat kvar. Som Maybellines klassiker till exempel som jag tycker är medioker men som många verkar gilla. Inte minst på grund av priset. Hur som helst, nu blev det Roller Lash och glad är jag för det. För även om den inte gör det den utlovar – ersätter en ögonfransböjare och håller fransarna på plats i tolv timmar – så är det den mycket bra mascara. Och det kommer inte som en jättechock, jag är ett stort fan av They’re Real Mascara från Benefit, men blev ändå positivt överraskad över hur bra den är. Borsten är utformad så att de små, små taggarna separerar fransarna från varandra och ser till att lätt fördela själva mascaran. Resultatet blir en klar definition av fransarna och inga klumpar.
Detta tycker jag är gott nog, mer vågar jag faktiskt inte begära från en mascara utan att bli besviken. mascaran sitter dessutom mycket bra men är samtidigt lättare att tvätta av än många andra mascaror som sitter lite misstänkt länge på fransarna utan att färga av sig.
Slutet gott allting gott. Att glömma mascaran hemma visade sig alltså så här i efterhand vara en riktigt bra grej.

Etiketter None

2 kommentarer till “Ögonöppnaren”

 1. CJ
  on Apr 2nd, 2015
  @ 1:47 pm

  Hej fifty glad påsk!

  Jag har en fråga (på tal om påsk-kärringar) om hur jag bäst bevarar mina fräknar. De flesta produkterna vill sudda ut pigmenteringar och solskador men inte jag, däremot vill jag behandlar gamla akne ärr på mina kinder. Efter att ha studerat aha och bha och c-vitamin serum har jag inte blivit klokare och det verkar som om de alla skulle ha en “blekande” effekt på fräknarna… hmm kanske kan jag få lite hjälp? Funderar att investera i lite Paula’s Choice produkter men vet inte vad jag ska välja.

  Yours truly, bästa bloggen ju!

 2. Karin
  on Apr 9th, 2015
  @ 10:03 pm

  Hej kan du inte berätta mer om Armani cc cream? Jag lider av röda kinder/näsa och är ständigt på jakt efter en mirakelkräm som inte syns men trollar bort det röda! Tips?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen