Fifty Scents

Sköna dagar på NK

NK

Från och med idag och fram till den 19 april kör man skönhetsdagar på NK i Stockholm. Först ut att hamna i rampljuset i Ljusgården är YSL i samarbete med Google Glass, det kanske knasigaste samarbetet på år och dagar. Du blir sminkad av en make up-artist som har Google-glasögon på sig, och dessa spelar in det make up-artisten ser. Det vill säga dig och din sminkning. Sedan får du inspelningen mailad till dig så att du kan kolla på den hemma och försöka återskapa sminkningen själv.
Själv kommer jag att försöka ta mig till NK på tisdag då det är fokus på By Terry. Använder hennes CC-cream varje dag nu, tycker den är precis så tunn och precis så halvtäckande som man vill att en CC-cream ska vara. Rätt färg för mig – mer åt gult än rosa – och perfekt på alla sätt. Om den nu bara kunde vara doftfri också. Jag blir skeptisk när produkter, i synnerhet ansiktsprodukter, doftar för mycket. Då tänker jag naturligtvis bara på att produkten är full med doftämnen, och sådana vill man inte nödvändigtvis ha i ansiktet (irritationsrisken!).
Nå. Tisdag i alla fall. Då är jag där. Du med?

Etiketter None

En kommentar till “Sköna dagar på NK”

  1. Slashat.se – #320 – Low profile med dubbla tuners!
    on May 5th, 2015
    @ 11:31 pm

    […] YSL och Google i samarbete: Bli sminkad av sminkös som bär Google Glass på NK http://rodeo.net/fiftyscents/2015/04/29/skona-dagar-pa-nk/ […]

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen