Fifty Scents

Det intetsägande inlägget

armani-luminessence-cc-cream

Totalt jämnt skägg mellan Armanis CC Cream och By Terrys dito. Förvirring. Tomhet. Jag har försökt avgöra vilken som är bäst i flera veckor nu men det är omöjligt. Finns det ens någon skillnad? Jag vet inte. Snart når jag någon slags dumförvirringens gräns och drar mig undan i någon håla någonstans och vägrar komma ut förrän jag har svaret på gåtan.
Båda finns i flera nyanser. Båda är ungefär lika täckande, det vill säga lite halvtäckande, inte hela vägen till foundation vilket jag tycker är super.
Ibland upplever jag Armanis som aningen mer täckande men det kan lika gärna vara en chimär. Men tanke på namnet Luminessence skulle man kunna tänka sig att Armanis version är lite mer skimrande, har mer glow, men jag tycker inte det. Den enda stora, uppenbara skillnaden är att By Terrys doftar hyfsat starkt av ros. Själv ser jag det som ett minus men så kanske inte är fallet i allas bok.
Mer än så kan jag inte säga. Jag ber om ursäkt för detta intetsägande inlägg. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att båda är så superförträffliga produkter att jag fruktar dagen då CC-cremer anses so last year och är utbytta mot MM-cremer eller ZZ-cremer eller någonting annat och dessa tas ur bruk. Men än är det långt kvar dit och därför tid nog att handla make up-bagens mesta hjältar.

Etiketter None

2 kommentarer till “Det intetsägande inlägget”

 1. Rebecca
  on May 2nd, 2015
  @ 1:23 pm

  Finns det en prisskillnad? Finns det en förpackningsskillnad? Finns det en tillgänglighetsskillnad?
  Försöker bara hjälpa dig på traven här 🙂

 2. M.
  on May 15th, 2015
  @ 3:55 pm

  Hej! En fråga om Armanis CC, läste i någon recension att den innehåller en hög halt av alkohol och därav är den inte så pass återfuktande som den sägs vara, stämmer det och är det något att bry sig om? Har för tillfället Bobbi Brown´s BB som jag gillar, men tog hem ett test av Armanis tack vare dig!

  Tack för en bra blogg!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen