Fifty Scents

Budgetboostade blushers

Dimple peach

& Other Stories har en del intressanta skönhetsprodukter i sitt sortiment, och till bra priser. Bäst gillar jag deras cream blushers, cremerouge. Eller, som de kallar dem själva: Cheek & Lip Tint.
Det man vill ha ut av en cremerouge är framför allt “the dewyness”, alltså det som lite styltigt kan översättas till glans. Den skinande, hälsosamma effekten av återfuktad och hälsosam hy. Det där som inte är matt men heller inte skinande glansigt utan mitt emellan. Kanske kunde man tala om en silkeseffekt på kinden?

En cremerouge har också fördelen, om den är bra, att vara lättapplicerad. Den glider på kinden som mjukt smör och ger en jämn och fin yta. % Other Stories variant gör absolut allt detta, dessutom är pigmentet ganska lätt och blygsamt så att det går att bygga upp finfina lager beroende på vilken färgintensitet som önskas.

Just det, färgerna. Superfina, naturliga och helt enkelt ljuvliga. Kan tänka mig att just Dimple Peach, som är min favorit passar precis alla. Lagom varm, lagom mycket persika. Ett mästerverk i genren, och för bara 150 kr. Ber också att få tillägga att den är hyfsat generös i mängd och att den sitter på bra hela dagen.

Etiketter None

4 kommentarer till “Budgetboostade blushers”

 1. Ida
  on May 27th, 2015
  @ 8:34 am

  Så sugen på att testa! Färgen ser helt perfekt ut för att man ska bli sådär rosig utan att bli rosa…

  Jag har dock aldrig testat cremerouge för jag är lite osäker på hur man använder dem. Normalt brukar jag bara borsta på lite rouge över min bas, men det lär ju inte funka här. Just nu använder jag lumenes cc cream. Kanske funkar det om jag tar först cc cream, lite concealer där det behövs, rouget och sen pudrar med lite transparent puder? Blir ofta lite glansig framåt dan annars.

  Kram!

 2. Caroline Hainer
  on May 27th, 2015
  @ 11:01 am

  Kära Ida! Färgen är verkligen helt perfekt, du borde testa. Jag undrar om du behöver alla produkter du beskriver? Jag tänker att om du inte har mycket du nödvändigtvis måste dölja så borde CC (jag gillar också Lumenes!) och rouge räcka. Skippa pudret, det är den lite lätt glansiga effekten man vill åt från rougen. Om du inte menar puder på typ t-zon?
  Och du KAN använda en borste till cremerougen (använd en i nylon i så fall) men bäst är fingrarna. Lätta rörelser, börja på kindbenet (du känner kindbenets högsta punkt med fingrarna) och stryk med lätta fingerrörelser. Prova!

 3. amanda
  on May 27th, 2015
  @ 8:20 pm

  tycker du att den funkar på läpparna också som de gör gällande, eller är det mer en renodlad rouge?

 4. Caroline Hainer
  on May 28th, 2015
  @ 11:32 am

  Funkar förvisso på läpparna men ger inte så mycket färg, mer en lätt, lätt glans. På så vis skulle jag nog rekommendera att man bara har detta på kinderna och satsar på en läpprodukt istället som antingen ger mer färg eller mer glans.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen