Fifty Scents

Den franska gästen

bioderma
Annars är väl den bästa skönhetsnyheten i maj att Bioderma kommer till Sverige och nu finns på utvalda apotek i kedjan Apoteket. Detta jublar alla skönhetsentusiaster åt, naturligtvis. Nu slipper man hustla och tigga och be Frankrikeresenärer att köpa hem en flaska för typ tio euro, och ta med sig i resväskan hem.

Vad är då grejen med Bioderma? Egentligen är den ett ganska ordinärt rengöringsvatten men som supereffektivt tar bort alla spår av makeup, inklusive mascara (däremot får man jobba lite med vattenfast sådan, men det får man ju i stort sett jämt). Men formulan är så pass sofistikerad att den aldrig någonsin irriterar eller svider, inte ens när man jobbar väldigt nära ögat. Funkar utmärkt på känslig hy, det känns som att tvätta av sig med en magiskt vatten.

Ska man tro hypen? Ja, det ska man.
Ska man köpa? Ja, det ska man om man använder makeup och vill ta bort det bra och effektivt. Och dessutom kostar denna superprodukt bara 139 kr för 250 ml.

 

Etiketter None

5 kommentarer till “Den franska gästen”

 1. Eva M.
  on Jun 1st, 2015
  @ 9:15 pm

  Vad är din åsikt om ACOs nya serie? Är det mycket snack och lite hockey eller ett budgetvänligt alternativ?

 2. susanna
  on Jun 5th, 2015
  @ 10:27 am

  men whyyyyyy säljer de inte 500mlflaskan *gråtande förtvivlad emoji*

 3. Lisa
  on Jun 24th, 2015
  @ 8:25 pm

  SUPERBRA! Tack för tipset! Har liksom trott att rengöringsvatten bara är blaj alternativt en produkt skapad för illusion av “en härlig touch efter den feta rengöringen” – men alltså, denna funkar på riktig ju.

 4. Karin K
  on Oct 11th, 2017
  @ 11:37 am

  Uj uj, priset!! Bor i Frankrike och här köper jag 2 stycken 500 ml-flaskor i storpack pa mitt lokala apotek för 1è,50! Bara att bunkra om man aker till Paris alltsa…

 5. Caroline Hainer
  on Oct 11th, 2017
  @ 4:08 pm

  Gaaaaaaah! Du menar 10,50 euro, eller hur? Blev ett tecken där så jag satte toasten i halsen och tänkte 1,50. Ja, det är en grej jag brukar bunkra när jag är i Frankrike, vilket inte är så ofta som jag skulle önska.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen