Fifty Scents

Blue Savannah

Bild 2015-07-05 kl. 18.17 #5

Jag är så väldigt, väldigt mycket för blå eyeliner. En vackert mörkblå eyeliner gör så mycket för ögonen, för färgerna i hela ansiktet. Så mycket gillar jag min mörkblå Fluidline från MAC att jag bjuder på en – sällsynt på denna blogg – bild på mig själv. Och givetvis framgår det inte på bilden exakt vilken vacker färg denna eyeliner har – gah! – men ni får ta mitt ord för det.

Har ni hört den här förresten? Blue Savannah med Erasure. Jag nynnar på den ibland när jag målar dit randen vid fransarna. Ytterst eyeliner-kompatibel låt.

Och när jag ändå har er på tråden vill jag passa på att skryta. Jag visade leg på Trädgården igår och vakten sa “Det här måste vara fel” vilket jag levt på hela helgen.

Jaja, men nu pratade vi om blå eyeliner. Jag ger ibland Bobbi Browns lilla burk en chans. Vacker färg men något mer svårarbetad än MACs. Torrare, kompaktare.

Föredrar man en grymt vacker blå i pennform så är YSL svårslagen. En mjuk penna som verkligen glider fram längs ögonlocket. Lite för glidig nästan (stoppa den i kylen i så fall) och tyvärr aningen svår att vässa på grund av detta (igen: kylen). Men den sitter vackert hela sommardagen och natten lång. Urban Decays 24/7-penna är ett värdigt alternativ annars fast jag är inte lika förtjust i färgen, den är lite för klarblå för min smak, jag föredrar mörkare blå. Dock är konsistensen suverän.

Diorliner är också fin, om man kanske hellre kör med eyelinerpenna. Bra spets och härlig blå. Min invändning är att den är förolämpande dyr, kostar över tre hundra spänn.

Målbilden är ju och förblir…denna.

Etiketter None

3 kommentarer till “Blue Savannah”

 1. Evelina
  on Jul 7th, 2015
  @ 12:58 pm

  Tjena!
  Detta har ingenting med saken att gora – men jag maste bara fraga; hur mycket alskar du Diptyque?
  Jag ager sjalv Eau Duelle, vanilj med lite krydda.
  Sa fina dessutom.
  Tack for bast blogg!

 2. Sanna
  on Jul 7th, 2015
  @ 7:39 pm

  Laura Mercier har också en mycket fin penna som heter “Black violet”. Mer blå än lila.

 3. Eva S.
  on Jul 8th, 2015
  @ 12:02 pm

  Så vacker du är på bilden 🙂

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen