Fifty Scents

Lite budgettips

44044
En nagelolja för 79 spänn? Som funkar? Här slåss både Yves Rocher och Apoteket om förstaplatsen. Yves har fördelen att den har en lättanvänd och bekväm applikator. Apotekets vinner på doften och på storleken (10 ml mot Yves Rochers 5 ml) men båda är underbara och måste klassas som fynd.
brown-sugar-shampoo-urtekram
Företaget med det redigaste namnet någonsin – Urtekram – gör ekologiska hudvårdsprodukter till imponerande priser. Handtvål, schampo och balsam kostar 49 kr styck. Klart prisvärt. Min favorit är Brown Sugar. Bor man i Stockholm kan man med fördel besöka ekovaruhuset Paradiset vid Mariatorget ungefär. Deras hudvårdsavdelning är superfin och där finns också Urtekram representerade.
makiash_liner
Svenska Makiash är inte dumt. Deras eyeliner för 149 kr är en av de smidigaste på marknaden. Supertunn spets, starkt pigmenterad och håller bra.
Generate
Raspberry Miracle Lip Sorbet från Lumene är strålande och ett värdigt alternativ till Cliniques Chubby Sticks. Mjukt, härligt och i fina färger. Nu för bara 87 spänn!

Etiketter None

4 kommentarer till “Lite budgettips”

 1. Julia
  on Jul 11th, 2015
  @ 12:10 pm

  Hej och tack för en givande blogg! Måste bara säga att jag använde Urtekram schampoo och balsam men slutade av olika anledningar, men en av dem var när jag läste det finstilta “13 % of the total ingredients are from Organic Farming” – det är ju nästan ingenting? Förstår inte hur man då kan/får marknadsföra sig som organic…

 2. Caroline Hainer
  on Jul 11th, 2015
  @ 12:34 pm

  Julia! Det här var ju högintressant. Jag ska genast ta upp detta med distributör och höra vad de säger. Tack.

 3. Julia
  on Jul 13th, 2015
  @ 2:37 pm

  Tack för att du följer upp det! Ska bli intressant att höra vad de säger.

 4. Caroline Hainer
  on Jul 20th, 2015
  @ 10:37 am

  Hej igen Julia! Jag har ännu inte fått något svar tyvärr.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen