Fifty Scents

Det oväsentliga

hm-beauty-lips

Jag borde vara exalterad över H&Ms nya skönhetslinje, jag vet. Jag borde vara exalterad över massor av saker. Som att jag åker till Miami i övermorgon. Som att tropiska små orkaner och smaken av kubansk mat stundar.
Men energin går åt till annat, till att hålla huvudet rätt upp och till att inte sjunka ihop till en hög. Till att tygla det oroliga och onda i magtrakten och det pressande, tryckande över bröstet.
Jag struntar i sminket idag. Jag bryr mig inte. Jag fokuserar på parfymen istället. Balenciaga Paris. Den ömma violen. En gång för länge sedan hade jag en beau som ägde en flaska Grey Flannel. Också den violbaserad, men torrare, djupare. Inte lika skör som Paris. Men det hände att vi tog på oss våra respektive violparfymer och kände hur de skapade ett matchande band hos oss. His and hers.
Men det var länge sedan nu.
Och också då kände jag det oroliga fladdret i magtrakten och det pressande och tryckande över bröstet. Så jag har ju varit här förut, menar jag. Och sett det försvinna mot horisonten. Sakta, sakta.
Men vilken klen tröst det är. När stormarna härjar i bröstet och hjärtat. En så tunn och klen tröst. Men också den enda jag har just nu.

Etiketter None

6 kommentarer till “Det oväsentliga”

 1. Kristina
  on Aug 12th, 2015
  @ 4:11 pm

  Det blir bättre! Tack för din fina blogg.

 2. EA
  on Aug 12th, 2015
  @ 7:28 pm

  Jag älskar din blogg så himla mycket! <3

 3. Jeps
  on Aug 12th, 2015
  @ 9:33 pm

  <3 Allt kommer bli bra! Så lätt att säga när man står vid sidan om men så fjärran när man är mitt uppi eländet.

 4. Frida
  on Aug 12th, 2015
  @ 10:32 pm

  Hoppas det blir vindstilla snart. Ta hand om dig!

 5. Erica
  on Aug 12th, 2015
  @ 10:38 pm

  Hejar på dig

 6. Eva S.
  on Aug 13th, 2015
  @ 9:53 pm

  Det gör ont i hjärtat att läsa om din smärta.
  Vill skicka dig en lång varm kram.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen