Fifty Scents

Sol i hjärta, sol i sinne

Fresh-Sugar-Petal-Lip-Treatment

Fuktigheten här alltså. Det är som att gå runt i en ångbastu. Men min hud verkar gilla det även om håret tjurar och frizzar sig i protest. Whatever, jag har det ändå uppsatt. Av värmeskäl såklart.
Inser att detta extremväder är perfekt för att testa olika vattenfasta produkter i. Olika creme rouge har funkat okej, till exempel Chanels. Och Perversion-mascaran från Urban Decay håller sig i stort sett på plats. Men oftast kör jag inte makeup alls. Det är ingen idé.
Däremot kör jag läpprodukter med SPF. Mina favoriter kommer från Fresh. Jag älskar färgerna, de mjuka resultaten och den subtila känslan. Att de sedan smälter i värmen får man räkna med, kan inte tänka mig någon läpprodukt som inte gör det. Gloss möjligtvis. Köpte i alla fall den senaste kulör Tulip som är chockrosa. Jag passar inte ens i chockrosa eller cerise på läpparna. Jag har fel hudnyans. Men jag kan väl inte vara den enda som köper grejor bara för att man gillar märket? Eller?
Hur som helst. Nu är min samling lip balms från Fresh komplett igen och det är det viktigaste. Stor inre tillfredsställelse nu.

Etiketter None

En kommentar till “Sol i hjärta, sol i sinne”

  1. Nathalie
    on Aug 23rd, 2015
    @ 1:11 pm

    Caroline jag behöver din hjälp tror jag. Det är så att jag har och länge har haft problem med min hy, främst ansiktet då. Skulle behöva en duglig ansiktskräm på dagen och ev en på natten. Men främst dagen tror jag. Min budget är extremt tight (a-kassa-tight) men mina kriterier är många. Jag har någon form av blandhy som blir det i t-zonen och torr emellanåt i övriga ansiktet. Jag har till och från problem med acne (bölder ibland) främst på hakan (trots att jag snart fyller 30…!). Använder ingen medicin för det då jag inte pallar med det mera och redan provat massor. Jag vill ha en kräm/produkt som har så få ingredienser som möjligt helst eller om vi säger såhär, inte en massa onödiga ingredienser och parabener…helst. Den får gärna vara dryg, hyffsat miljövänlig eller ekologisk och inte kosta mer än absolut max 300kr. Ej heller torka ut eller göra huden fet. Är detta ett omöjligt uppdrag? Jag hoppas inte det. Hoppas du kan hjälpa mig! Och hoppas du trots allt har det strålande där borta i solen 🙂 kram från Nathalie

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen