Fifty Scents

No makeup-ish make up

gucci-ss2016-beauty-look-square-w352

Den här vackra modellen snodde jag rakt av från Glamour. Hon kör en “no makeup makeup” på Guccis visning S/S 2016 och man tänker sig ju gärna att hon har typ lite foundation kanske och så något på läpparna. Och mascara. På sin höjd. Det skulle vara min gissning. Och kanske puder och blusher men inte mycket i så fall. Well, det visar sig att modellen har elva olika skönhetsprodukter i ansiktet. Inklusive en highlighter i de innersta ögonvrån och ovanför läpparna. Concealer och primer också. Sedan vet jag inte om makeupartisten Pat McGrath räknar in saker som “ögoncreme” i makeupen men elva säger hon. Jag får det till åtta vilket ändå är fler produkten än jag skulle gissat på.
Och vad säger då oss detta? Ja, det beror väl på om man är optimist eller pessimist skulle jag hävda. Eller bara realist: ah, så till och med modeller är människor och behöver makeup för att se naturligt (!?) vackra ut.

Etiketter None

2 kommentarer till “No makeup-ish make up”

 1. E
  on Sep 30th, 2015
  @ 9:23 pm

  hehe dock råkar detta vara en god vän till mig (julia h) och hon SER EXAKT ut så i verkligheten. vilket i sig inte gör någon ett dugg gladare, bara mer deppig faktiskt. men visst, även modeller behöver smink och det kan man iaf få unna sig

 2. Caroline Hainer
  on Sep 30th, 2015
  @ 11:33 pm

  Det är bara att gratulera Julia!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen