Fifty Scents

Det drar ihop sig

Anthropologie-Lip-Treatment-1

Okej, nu händer den här grejen igen. När det börjar bli dags för mig att lämna en plats och åka hem igen börjar jag okynnesshoppa. En gång köpte jag en trenchcoat från Sonia Rykiel på flygplatsen i Paris. Kom igen, vem handlar på flygplatsen? Jag, tydligen. Dyr var den också. Mitt dyraste plagg hittills. Fyra tuss.
Behövde jag en trenchcoat? Nej.
En annan gång handlade jag en skinnjacka i en affär på Beverly Blvd samma dag som jag skulle ta planet tillbaka till Stockholm. Jag hade inte ens tänkt tanken på att köpa en skinnjacka, det bara hände. Nu är just den skinnjackan ett av mina mest använda plagg någonsin så just den spontaninvesteringen var okej. Men jag måste passa mig.
Jag är ju bra på livslögner också. Som “pengar kan man alltid skaffa” och “jag behöver den här grejen för research”. Vilket nu orsakat att jag handlat på mig ljuvliga läppstift från Anthropologie. Jag som knappt ens använder läppstift. Men kolla förpackningen, kan man motstå? Och färgen är heller inte täckande utan mer som en tint, alltså sheer (varför finns dessa ord inte på svenska?). Och för tolv dollar måste de anses som ett fynd.
Köpte dem helt spontant. De var snygga, jag ska snart åka hem. Men med tanke på att jag använt dem konstant i ett par dagar nu så kanske det inte var ett så dumt köp ändå.

 

Etiketter None

2 kommentarer till “Det drar ihop sig”

 1. Emma
  on Sep 30th, 2015
  @ 4:20 pm

  Skulle föreslå ‘tonad/t’ för tint och ‘skir’ för sheer: “Och färgen är heller inte täckande utan mer tonad, alltså skir”, alltså. Men det är klart att ingen skulle fatta vad ett tonat läppstift är…

 2. SN
  on Oct 15th, 2015
  @ 3:39 pm

  Men du, när du ändå var på anthropologie, hann du sniffa på deras parfymer? De har så fina flaskor men verkar lite slätstrukna, förutom kanske deras Conservatory Collection, även om namnet vittnat om annat.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen