Fifty Scents

En enhörning för 400kr!

holiday2015_narsstevenklein015Det händer ju inte ofta alltså, tycker jag, att man ramlar på en presentbox eller en liten minikollektion där ALLT är perfekt. Oftast är det en skugga i paletten som man faktiskt inte använder eller ett läppstift i boxen som inte helt passar. Men här är den – enhörningen! NARS lilla presentbox Killer Heels (i samarbete med Steven Klein) ingår i en slags större presentbox-kollektion som kommer ut på Sephora lagom till julhandeln. Just den här boxen, dock, innehåller fem spektakulärt användbara och vackra läppstift i ministorlek och alla färger är superbra. Jag upprepar: alla färger. Alla. Från den bleka nude, som jag initialt trodde skulle vara alldeles för blek och få mig att se leprasjuk ut, till den mörkaste brunröda som gör att läpparna ser höstligt eleganta ut.
Den lilla presentboxen kostar 400 kr vilket ändå får sägas vara prisvärt med tanke på användarvänligheten här. Känner mig nästan generad för att jag först misstog nyansen “Little Darling” för att vara blek när den i själva verket är en fin, beige nude som i det närmaste seglat upp som en ny favorit i genren. Förlåt, NARS. Ska aldrig tvivla på dig igen.

Etiketter None

3 kommentarer till “En enhörning för 400kr!”

 1. Vivi
  on Oct 8th, 2015
  @ 1:10 pm

  Jag letar efter en ansiktskräm som ‘lyfter’. Och som verkligen fungerar. Chanel hade en men den har tagits ur sortimentet? Tråkigt. Kanske vet du någon eller några?

 2. Kajsa
  on Oct 9th, 2015
  @ 2:54 pm

  Såå sugen på denna nu, vet du när den kommer till butiken?

 3. Caroline Hainer
  on Oct 9th, 2015
  @ 3:35 pm

  Lite elakt och opedagogiskt av mig att blogga om detta redan nu, kollektionen finns på Sephora först i november. Ber om ursäkt för detta men å andra sidan, bra att veta att man kan reservera 400 kr och få en bra julklapp.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen